Imaginile care îți vor da fiori. Cum arată trupul lui Lenin, la 98 de ani distanță de când a murit

După mai bine de un sfert de secol de la căderea Uniunii Sovietice, într-un Mausoleu din Piața Roșie din Moscova, continuă să fie expus trupul mumificat al lui Vladimir Lenin, fiind una dintre principalele atracții morbide ale Moscovei.

Liderul sovietic Vladimir Lenin / foto: Arhivă Click!
Liderul sovietic Vladimir Lenin / foto: Arhivă Click!

Mumia lui Lenin este păstrată la o temperatură constantă de 16 grade Celsius și o umiditate de 80-90 %. Cei responsabili au grijă să îndepărteze săptămânal ciupercile decolorante și mucegaiul de pe pielea lui Lenin, folosind un înălbitor nu foarte puternic.

Mumia lui Lenin, într-o stare impecabilă!

Pentru a fi păstrat în condiții optime, la fiecare optsprezece luni din an trupul lui Vladimir Lenin este supus și unei băi cu glicerină și potasiu timp de 30 de zile, și în tot acest interval de timp Mausoleul este închis.

Cât despre îmbrăcămintea acestuia, hainele sunt extrem de îngrijite, spălate și călcate cu mare atenție, urmând ca odată la trei ani să-i fie schimbat costumul cu unul nou.

Așa arată mumia lui Lenin / foto: Arhivă Click!
Așa arată mumia lui Lenin / foto: Arhivă Click!

Clipe de coșmar pentru Rusia atunci când Lenin va fi scos din Mausoleu

Călugărul-schimnic Ioan, cel care a slujit în Biserica Sfântului Nicolae cel Plăcut din satul Nikolskoye (regiunea Iaroslavl, districtul Uglich) din eparhia Iaroslavl a Bisericii Ortodoxe Ruse, anunță ororile care vor veni odată cu scoaterea trupului lui Lenin din Mausoleu:

„În aprilie, când „chelul” va fi scos din Mausoleu, Moscova va cădea în ape sărate și din Moscova va rămâne puțin. Păcătoșii vor înota mult timp în apa sărată, dar nu va fi nimeni care să-i salveze. Vor muri cu toții. Prin urmare, pentru cei care lucrează în Moscova, recomand să lucreze acolo până în aprilie. Astrakhanskaya va fi inundată, regiunea Voronej. Leningradul va fi inundat. Orașul Zhukovsky (regiunea Moscovei, la 30 km de capitală) va fi parțial distrus.

Domnul a vrut să facă acest lucru încă din 1999, dar Maica Domnului l-a rugat să mai dea timp. Acum nu mai este timp deloc. Doar cei care părăsesc orașele (Moscova, Leningrad), pentru a trăi în mediul rural, vor avea o șansă de supraviețuire. Nu merită să începi să construiești case în sate, nu mai este timp, nu vei avea timp. Este mai bine să cumpărați o casă terminată. Va fi o foamete mare. Nu va fi electricitate, nu va fi apă, nu va fi gaz. Doar cei care își cultivă singuri mâncarea vor avea o șansă de supraviețuire.

China va intra în război împotriva noastră cu o armată de 200 de milioane de oameni și va ocupa toată Siberia până la Urali. Japonezii vor fi la conducere în Orientul Îndepărtat. Rusia va fi sfâșiată. Va începe un război teribil. Rusia va rămâne în granițele de pe vremea țarului Ivan cel Groaznic. Va veni Călugărul Serafim de Sarov.

El va unifica toate popoarele și statele slave și îl va aduce cu el pe țar … Va fi o foamete atât de mare încât cei care au acceptat „pecetea lui Antihrist” vor mânca morții. Și cel mai important – rugați-vă și grăbiți-vă să vă schimbați viața pentru a nu mai trăi în păcat, deoarece nu mai este timp deloc … ”, potrivit goaravetisyan.ru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
vedete modeste colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
chris turnbull jpg
Mihaela Bilic jpg
ludovic orban jpeg
Mircea Eliade Maitreyi webp
banknotes 7850299 1280 jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Profimedia (3) jpg
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
andreea raicu instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net