În familia asta toţi îşi schimbă sexul

simeon stalpnicul png

Este cea mai nebună familie din lume! Au luat-o razna! Nikki (30 de ani) şi Louise Draven (31 de ani) s-au căsătorit în ianuarie 2012, după ce şi-au dat seama că se potrivesc de minune. Ambii voiau să-şi schimbe sexul.

Familia Draven, din Middlesborough, Marea Britanie, este unică în lume. Tatăl a început tratamentul de schimbare de sex, se îmbracă în femeie, îşi face unghiile, merge la coafor şi plânge le cea mai mică emoţie. La polul opus, mama Nikki a început să îşi ia în serios rolul de tată după ce copilul pe care l-a adus pe lume în 2013 i-a spus “da-da”. Momentan se crede pan-sexuală (între două sexe).

simeon stalpnicul png
Micuţul Star e băiat într-o zi…; … şi fată în altă zi

“Nici unul dintre noi nu depinde de sexul cu care s-a născut. Noi, ca părinţi, ne schimbă rolurile, iar Star-Cloud este un băieţel care se îmbracă în rochiţe, se joacă la fel de bine cu maşinuţe şi păpuşi şi care are libertatea de a fi de gen «neutru», în funcţie de cum vrea să fie strigat”, a declarat, pentru „The Mirror”, Louise, care s-a născut bărbat. Louise a venit săptămâna trecută înlăcrimată pentru că a fost hărţuită de un şofer de autobuz. Clanul Draven s-a mobilizat: Star-Cloud şi-a aranjat păpuşile în formă de pluton de infanterie şi le-a dat ordin să atace inamicul. „Tata” Nikki şi-a pus pantalonii, şi-a suflecat mânecile şi a vrut să îi aplice o corecţie usturătoare necioplitului. Însă Louise s-a calmat şi a gătit ceva gustos pentru toată familia, care a adormit fericită. Cam aşa decurge o zi din viaţa clanului Draven.

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
Prințul Harry și Meghan Markle png
Rareş Bogdan .  FOTO Mediafax
Xavi jpg
image
image
image
image
Prințul Harry și Meghan Markle png
Medicamente pentru Ucraina
must (pixabay)
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
calendar ortodox 2021 06 octombrie toma de gabriel toma chituc jpeg
NASA (sursa FOTO captura video CNET Highlights)