Incredibil ce a înghițit un bărbat. Medicii au rămas fără cuvinte

image
Medicii au fost uimiți când au văzut ce a înghițit bărbatulFoto CaseReports

Un deținut în vârstă de 29 de ani a trebuit să fie internat de urgență după ce a început să se simtă foarte rău. Timp de patru ore, a avut stări continue de vomă și acuza dureri groaznice de stomac.

Potrivit Casereports.com, medicii au fost nevoiți să îi facă pacientului întâi o radiografie pentru a vedea dacă în stomacul bărbatului se află vreun corp străin. Bănuielile lor s-au dovedit reale, dar totuși nu se așteptau să găsească așa ceva - bărbatul înghițise un telefon mobil.

El a mărturisit medicilor că înghițise telefonul în urmă cu zece ore, dar la început, aceștia nu l-au crezut, știind că suferă de tulburări psihice. Când au văzut dovada, au rămas fără cuvinte. Conform testelor, s-a constatat că telefonul ajunsese în stomac în tot acest timp, dar nu pătrunsese încă în intestin.

image
Telefonul mobil avansase în stomac, dar încă nu ajunsese în intestin

Doctorii de la Spitalul Adelaide and Meath au decis atunci să –l opereze pe pacient de urgență, introducându-I mai întâi prin esofag un endoscop pentru a localiza telefonul mobil. Medicii au declarat că se confruntă frecvent cu astfel de cazuri, în care oamenii înghit diverse obiecte care le sunt interzise în închisoare. Nu se așteptau însă ca cineva să fie capabil să poată înghiți și un astfel de obiect.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
foto1 jpeg
arestare carabinieri Italia FOTO stiridiasoora
grefier
image
image
image
image
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg