Înghețata interzisă minorilor! Semnezi o declarație pe propria răspundere pentru a o gusta

Ultima actualizare:

    Suflarea Diavolului este interzisă celor care au sub 18 ani Foto: Instagram
Suflarea Diavolului este interzisă celor care au sub 18 ani Foto: Instagram

Mâncarea picantă este o alegere riscantă atunci când nu știi ce să alegi. Un nou deliciu culinar se vinde în restaurantele din Marea Britanie și nu este pentru cei care au papile gustative foarte sensibile. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca înghețata vândută aici să fie de 500 de ori mai iute decât sosul Tabasco. În plus, cei care doresc să se aventureze sunt obligați să semenze o declarație pe propria răspundere!

Înghețata se numește Sulfarea Diavolului și este atât de picantă încât cei care se încumetă să o mănânce sunt obligați să semneze o declarație pe propria răspundere înainte de a consuma desertul. În declarație se precizează clar că înghețata este teribilă, de 500 de ori mai iute decât sosul Tabasco. Clienții sunt informați că ingerarea ei poate produce arsuri stomacale, senzație de vomă, oprirea resprației sau chiar moartea prin asfixiere, în cazuri extreme. În ciuda faptului că pericolul este unul extrem, zeci de oameni sunt dispuși să consume această înghețată, fie din teribilism, fie din pură curiozitate.

O altă condiție pentru a primi o porție din Suflarea Diavolului este aceea ca respectivul client să aibă mai mult de 18 ani. De aceea, vânzătorii vor solicita un act de identitate care să certifice vârsta tutror celor care doresc să trăiască periculos.


    Înghețata este de 500 de ori mai iute decât sosul TabascoFoto: Instagram
Înghețata este de 500 de ori mai iute decât sosul TabascoFoto: Instagram

"Rețeta este secretă și datează din 1936. Italia este țara în care a fost creată pentru prima dată, dar s-a răspândit încet-încet în întreaga lume. Suntem nevoiți să purtăm mănuși atunci când manevrăm înghețata pentru că senzația pe care o produce în contact cu pielea este una foarte neplăcută. Deliciul este vândut la un preț similar celorlalte produse, nu avem un preț special. Cred că experiența este diferită pentru fiecare și depinde foarte mult și de ceea ce îți impui să crezi. Oricare ar fi situația, un lucru este cert. Așteptăm ca cei îndrăgostiți să ne treacă pragul pentru a încerca ceva fierbinte, a declarat, pentru mirror.co.uk, proprietarul unei cafenele în care această invenție este vândută. 

image
image
image
image
image
image
Eclipsa de Soare  jpg
WhatsApp Image 2024 02 28 at 10 52 43 jpeg
blue grotto capri jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
statiune balneara romania shutterstock  jpg
ulei de masline in lanturi jpg
Incendiu Valencia 22 februarie 2024 Foto AFP 3 jpeg
autospeciale dotare IGSU FOTO IGSU (2) jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net