Jocuri sexuale periculoase

image
Există o serie de jocuri sexuale periculoase care trebuie puse în practică cu foarte multă atențiefoto: 123RF

Este adevărat că jocurile erotice aduc foarte multe beneficii relației de cuplu. Ele cresc dorința de a face sex, alimentează creativitatea și ajută la cunoașterea reciprocă. Însă există o serie de jocuri sexuale periculoase care trebuie practicate cu foarte multă atenție. Iată care sunt acestea.

Există cupluri care sunt înnebunite după astfel de lucruri și ajung să se bucure de satisfacție sexuală maximă doar în momentul în care practică în intimitate tot felul de jocuri sexuale periculoase. Autosufocarea, sclava și stăpânul și sadomasochismul sunt printre cele preferate de cupluri, însă trebuie să ai foarte mare grijă când le practici.

Jocuri sexuale periculoase: 1. Sclava și stăpânul

Este considerat unul dintre acele jocuri sexuale periculoase care nu trebuie pus în practică foarte des în intimitate. Este bine ca acest scenariu să rămână la stadiul de joc, iar partenerii să fie în totalitate de acord cu ce se întâmplă, deoarece sclava în această situație este nevoită să facă tot ce îi cere stăpânul. De cele mai multe ori cerințele sexuale sunt duse la extrem, iar ritualul se poate încheia cu accidentări ale ambilor parteneri.

Jocuri sexuale periculoase: 2. Autosufocarea erotică

Autosufocarea erotică reprezintă tentativa de a reduce treptat cantitatea de oxigen necesară organismului pentru a intensifica plăcerea în timpul autostimulării sexuale. Cei care practică acest joc se strangulează cu o eșarfă sau cu o curea, împiedicând, astfel, sângele și oxigenul să ajungă la creier. În momentul în care se eliberează de strânsoare, ei ating o stare de euforie asemănătoare cu cea a unui orgasm. De cele mai multe ori, cei care pun în practică acest ritual ajung să se accidenteze foarte grav și din acest motiv autosufocarea erotică este considerată ca fiind unul dintre acele jocuri sexuale periculoase care trebuie evitate pe cât posibil.

Jocuri sexuale periculoase: 3. Sadomasochismul

Sadomasochismul este unul dintre acele jocuri sexuale periculoase, în timpul căruia individul obține satisfacție sexuală în urma aplicării sau primirii durerii, sau chiar ambele. Sadomasochismul este o practică pe care nu foarte multă lume o înțelege, iar pentru unii poate părea chiar înspăimântătoare. De exemplu, cei care practică sadomasochismul ating satisfacția sexuală doar în momentul în care sunt biciuiți, umiliți, legați, bătuți cu nuiaua sau torturați în cele mai dure moduri. Este important de reținut ca, înainte de a practica acest joc, să fiți conștienți de faptul că această idee vă atrage cu adevărat. Trebuie să aveți suficientă încredere în pertenerul de viață pentru a-i permite să fiți tratați așa în timpul sexului.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
cub anamaria prodan bebeto png
reghecampf si anamaria prodan
Charles si regina Elisabeta a II-a
cub Roxana Vasniuc png
10  m1 abrams jpg jpeg
Meloni, Berlusconi și Salvini FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg