La 14 ani, e gravidă cu violatorul ei. Gestul tatălui fetei te va scârbi

image
Adam Seaton a fost acuzat că a violat o minoră și a primit o sentință de 15 ani de închisoarefoto: Mirror.co.uk

O minoră de 14 ani a fost violată de un bărbat în vârstă de 25 de ani. Adolescenta a rămas apoi însărcinată, iar tatăl ei a aflat totul.

Gestul celui care ar fi trebuit să-și dea viața ca să o protejeze a fost unul incredibil. În loc să-și octrotească fiica, bărbatul a forțat-o să se căsătorească cu violatorul ei. Ulterior, tatăl iresponsabil a fost arestat și condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare, potrivit mirror.co.uk.

Pe lângă acea sentință, judecătorii au decis ca bărbatul să săvârșească 120 de zile într-o închisoare județeană, pedeapsă de la care nu se poate sustrage. „În timp ce îți săvârșești cele 120 de zile în închisoare, probabil că te vei gândi la cele 120 de zile în care fiica ta a fost într-un mariaj josnic cu un violator”, i-a spus un un judecător.

Cum a început totul

Totul s-a întâmplat în Idaho, Statele Unite ale Americii. Adolescenta de 14 ani a rămas însărcinată anul trecut, când a fost violată de un bărbat de 25 de ani. Când a aflat, tatăl victimei a forțat-o pe aceasta să se căsătorească cu agresorul. Ba chiar i-a luat pe cei doi în mașină și a condus mai bine de 1.600 de kilometri, până în statul Missouri, unde minorii cu vârsta sub 15 ani au voie să se căsătorească în situații excepționale, cum ar fi o sarcină.

Avocatul bărbatului a declarat în instanță că tatăl ar fi putut avea motive religioase pentru a lua o astfel de decizie. „Victima însăși mi-a spus că tatăl ei a întrebat-o de mai multe ori în timpul călătoriei către Missouri, și chiar în ziua nunții, dacă nunta era ceva ce voia să facă”, a declarat apărătorul său.

„Îmi iubesc fiica foarte mult și nu aș face niciodată ceva să o rănesc intenționat sau să o pun în calea răului”, a declarat tatăl victimei, în fața judecătorilor. În ciuda acestui fapt, bărbatul a fost acuzat că l-a protejat pe violator, permițându-i să trăiască cu fiica lui. Între timp, adolescenta ar fi pierdut sarcina.

Violatorul, pe nume Adam Seaton, a primit o sentință de 15 ani de închisoare, fiind acuzat de viol asupra unei minore. Numele lui a fost inclus pe lista ofensatorilor sexuali, potrivit legii americane.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
gabriela cristea
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
cub bianca dragusanu png
produse alimente jpeg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
FotoJet (1) jpg
iulia albu
4 gripa jpeg
marcel ciolacu jpeg
image
image
image
image
Mai multe explozii au avut loc la conductele Nord Stream jpg
meghan markle printul harry onu4 jpg
Vimlesh Sonkar a murit anul trecut, dar familia i a ținut cadavrul în casă timp de un an și jumătate jpg
Uniunea Europeană FOTO via News
produse alimente jpeg
FotoJet (1) jpg