La ce trebuie să te uiți atent atunci când cumperi veste de blană naturală? Tips & Tricks

Ultima actualizare:

Este cel mai bun moment din an să cumperi veste de blană, pentru că ne aflăm în sezonul lor. Aceste piese se poartă, de regulă, în anotimpurile de tranziție, cum ar fi începutul primăverii sau sfârșitul toamnei, dar se pot adapta și la sezonul mai rece, cu ajutorul unei geci de piele, de exemplu.

Vestele de blană se pot adapta și la sezonul mai rece, cu ajutorul unei geci de piele
Vestele de blană se pot adapta și la sezonul mai rece, cu ajutorul unei geci de piele

Confortul termic pe care îl asigura aceste veste blana întrece foarte multe geci de fâș de iarnă existente pe piață. Sunt haine produse din materii prime de calitate premium, care îți oferă căldură, funcționalitate și frumusețe. Ca să te bucuri, însă, de o investiție pe termen lung, trebuie să ai în vedere câteva criterii, la care să te uiți foarte atent.

1. Blana din care este concepută vesta

Tipologia blănurilor este, în primul rând, interesant de observat. Dacă vrei să nu cumperi orbește, studiază puțin despre fiecare tip de blană și avantajele sale. De exemplu, dintre toate opțiunile pe care le ai, blana de vizon este cea mai durabilă, pentru că hainele din blană de vizon de calitate se pot purta chiar și peste 30 de ani. Cea mai sensibilă, mai fină ca textură și mai rafinată este, în schimb, blana de chinchilla. Aceasta are și un preț de achiziție semnificativ mai mare. O opțiune populară este blana de vulpe, care înscrie toate punctele la capitolul estetic și bifează suficient de multe criterii practice: este o alegere echilibrată.

2. Bursa de la care a fost achiziționată materia primă

Desigur că te vei întreba cum poți să afli aceste amănunte. Ei bine, este extrem de simplu. Caută magazine care fac parte din programul global Furmark. În cadrul acestor medii de achiziție, produsele sunt prevăzute cu etichete speciale, ce conțin un cod unic. Acest cod unic, odată înscris pe platforma celor de la Furmark, îți va oferi absolut toate informațiile despre materia primă: vei ști care este bursa de la care au fost achiziționate pieile, care este numele manufacturierului, cum s-a realizat procesul de tabacire și așa mai departe. Acesta este avantajul extraordinar al hainelor de blană ce conțin eticheta programului Furmark.

3. Dacă ai sau nu opțiuni de personalizare sau modificare a anumitor elemente

Poate că ai găsit modelul aproape perfect de veste blană, de exemplu. Dar de ce să nu îl transformi în alegerea perfectă? Cu ajutorul serviciilor de personalizare pe care le pun la dispoziție unele case de blănuri din România, vei putea să beneficiezi de o haină de blană exact așa cum ți-o dorești. Poți să modifici sistemul de închidere, lungimea, culoarea, forma gulerului sau orice alt element care nu corespunde în totalitate pretențiilor tale, dacă ai în vedere mediul de achiziție. Îți recomandăm să optezi pentru casele de blănuri care nu doar vând produse, dar au și o gamă de servicii puse la dispoziția clienților. Este simplu!

Recomandare: O casă de blănuri de renume, locul de unde să cumperi haine de blană naturală

Casa de blănuri este una dintre primele 20 de firme incluse în programul Furmark, la nivel global. Ține pasul cu toate tendințele din industrie și realizează în atelierul propriu haine de blana naturală de calitate premium. Mai mult decât atât, îți oferă servicii de personalizare și de restilizare a hainelor, plus alte beneficii, cum ar fi perioada de garanție extinsă până la 3 – 5 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net