Lenjeria de pat, motiv pentru care prelungiți trezitul? Coneltex vă recomandă finetul!

Ultima actualizare:

Pentru cei care își doresc un somn de 5 stele trebuie spus că nu doar patul și salteaua contează, ci și lenjeria de pat. Aceasta are rolul crucial de a vă oferi confort termic și nu numai. Așadar nu este o chestiune simplă să vă alegeți lenjeria de pat potrivită implicit în funcție de sezon. Pentru alegeri de calitate vă veți bucura să aflați de Coneltex, producător care își comercializează lenjeriile de pat, fără intermediari.

Ce înseamnă asta? Că veți avea șansa de a cumpăra lenjerie de pat la prețuri excelente, de producător. Nu veți duce lipsă nici de diversitate privind tipurile de lenjerii de pat, deci cu atât mai bine.

Ce lenjerii de pat sunt potrivite pentru sezonul rece?

Dacă vă întrebați ce ar fi potrivit pentru iarnă, dacă sunteți dintre cei mai friguroși, probabil veți prefera lenjeriile cocolino. Acum este acel moment din an când vă puteți bucura din plin de astfel de lenjerii.

La fel de bine o alegere potrivită este despre o lenjerie de pat 6 piese din finet. Include fețe de perne atât pentru cele de dimensiuni clasice de 70x70, cât și cele de tip 50x70 cm. Cât despre tipul de material, finetul este acea țesătură care lasă pielea să respire, are rezistență foarte bună la uzură, spălări repetate și, în plus, culorile și printul său nu devin fade în timp.

Lenjeriile din finet mai au un avantaj și acela este al prețului. Sunt mai accesibile, sunt printre cele mai bune care mențin un raport optim calitate-preț.

Însă, la Coneltex veți găsi mai multe variante. Lenjeriile de pat din damasc, cele din bumbac nu lipsesc de asemenea, șaten sau șifon imprimat, printre altele.

Lenjeriile de sărbătoare

Dacă tot ne apropiem de acea perioadă din an când totul îmbracă ținută festivă, decorarea casei este una din cele mai plăcute experiențe. Vă doriți să aveți și în dormitor un decor festiv de sărbătoare? Atunci nu uitați de efectul estetic al lenjeriilor de pat.

Una din alegerile clasice să spunem se referă la lenjeriile de pat roșii. Pentru că este prima culoare asociată Crăciunului, nu-i așa? Veți găsi la Coneltex și astfel de variante. Iar dacă veți dori mai degrabă o notă dramatică în tot decorul camerei o lenjerie de pat neagră ar putea fi alegerea. Asta în ciuda faptului că se spune despre lenjeriile albe că sunt ideale. Acestea transmit automat ideea de curățenie absolută, așadar dă impresia de am ajuns în raiul albului imaculat și se pare că ne odihnim mai bine când folosim o astfel de lenjerie de pat.

Albastre sau alte tonuri, în nuanțe potolite, la Coneltex veți găși paleta cromatică încântătoare pentru toate preferințele. Când vă hotărâți puteți comanda online, din pagina oficială. Iar dacă sunteți din Suceava veți putea ridica coletul chiar voi, de la sediul fabricii.

Cine este Coneltex

Coneltex este producător autohton cu tradiție pe nișa de textile. În gama sa de produse regăsim lenjeriile de pat, dar și pilote, perne și alte textile. Detalii suplimentare regăsiți și în pagina oficială, coneltex.ro.

Contact: office@coneltex.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
stanca costesti
image
image
image
image
image
image
bloc China jpg
Canicula FOTO Shutterstock jpg
castraveti png
pisică  foto   Shutterstock jpg
555 (22) jpg
cetatea enisala 2 0 jpg jpeg
Pâine cu avocadă, spanac și ou FOTO Shutterstock
imperiul roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net