Lipsa de încredere în partener poate duce la deteriorarea relaţiei. Ce este de făcut

28 august 2018
article img
Scepticismul dus la extrem şi exprimat făţiş faţă de partener îl face să se simtă desconsiderat şi urmăritfoto: 123RF

Este oarecum firesc să nu ai deplină încredere în partenerul tău, mai ales dacă sunteţi împreună de puţin timp însă nu transforma această precauţie în obişnuinţa de a face pe detectivul, tratând cu suspiciune orice pas al bărbatului din viaţa ta.

De asemenea, scepticismul dus la extrem şi exprimat făţiş faţă de partener îl face să se simtă desconsiderat şi urmărit. Chiar dacă îndoiala ta vine din teama de a nu fi dezamăgită, el nu va înţelege această atitudine drept o dovadă de iubire, ci o va interpreta drept o intenţie a ta de a deţine controlul asupra lui.

Relaxează-te şi bucură-te de momentele frumoase petrecute cu iubitul, de gesturile romantice ale acestuia, fără a încerca să desluşeşti în acestea o intenţie ascunsă. Lasă deoparte îndoielile şi ai mai multă încredere în farmecul tău. Iar dacă lucrurile nu decurg aşa cum îţi doreşti, nu pune eşecul pe seama ta, ci ia totul ca atare şi obişnuieşte-te cu ideea că unele lucruri pur şi simplu se întâmplă, fără ca tu să le poţi împiedica.