Mai pot trezi pasiuni după vârsta de 50 de ani?


    Dragostea poate apărea la orice vârstă foto: 123RF
Dragostea poate apărea la orice vârstă foto: 123RF

Cristina este o văduvă de 50 de ani. Ea îşi doreşte e relaţie, dar îi este teamă.

Cristina este o văduvă de 50 de ani. Ea îşi doreşte e relaţie, dar îi este teamă. Uite ce sfaturi i-a dat Ioana cititoarei noastre!

“Dragă Ioana, mă numesc Cristina, am 50 de ani şi de ceva vreme caut pe cineva cu care să am o relaţie. În urmă cu câţiva ani mi-am pierdut soţul şi de atunci sunt singură. Îmi este din ce în ce mai greu să trăiesc fără un partener de viaţă. Toţi bărbaţii cu care am socializat până acum m-au dezamăgit. Recent, am cunoscut pe cineva apropiat de vârsta mea pe care îl plac foarte mult, dar îmi este frică să merg mai departe. Spune-mi ce să fac în situaţia asta?”Dragă Cristina, sunt conştientă şi realizez că după o anumită vârstă, pentru oricare dintre noi e greu să-şi mai găsească un partener de viaţă cu care să convieţuiască. Cu atât mai mult dacă trecem printr-o perioadă în care relaţiile de cuplu nu mai funcţionează aşa cum trebuie. Referitor la ceea ce mi-ai scris, că toţi bărbaţii pe care i-ai cunoscut până acum ţi-au lăsat un gust amar, nu ar trebui să te dezarmeze. Înseamnă că încă nu ai găsit persoana potrivită şi trebuie să mai încerci. De foarte multe ori în viaţă se întâmplă să te potriveşti cu cineva din primul moment sau după mai multe încercări. Important este să nu ne pierdem speranţa şi să mergem mai departe indiferent de situaţie.

Îmi mai spui că recent ai cunoscut pe cineva care simţi că ţi se potriveşte, dar îţi este frică să ai o relaţie cu el. Sfatul meu este să-i dai o şansă acelui domn şi vezi ce se întâmplă. Mă gândesc că dacă şi el e singur, îşi doreşte la rândul lui o relaţie cu cineva pe care să se bazeze. Nimeni nu are cum să ştie dinainte cum vor evolua lucrurile. Este firesc să-ţi pierzi încrederea în bărbaţi după ce ai avut atâtea dezamăgiri sentimentale, dar nu uita că speranţa moare ultima şi e posibil ca acest domn să fie exact ceea ce tu cauţi de foarte mult timp. Acea persoană care să te placă, să te susţină, să te accepte aşa cum eşti şi care să-şi dorească să rămână lângă tine până în ultima clipă.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
gabriel mardale jpg
vedete jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
maxresdefault jpg
cub Costin Craioveanu png
Razvan Danciu, Survivor  jpg
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg