Motive concrete care pot determina o femeie să se masturbeze în mod regulat


    Autostimularea este considerată o activitate normală şi sănătoasăfoto:123RF
Autostimularea este considerată o activitate normală şi sănătoasăfoto:123RF

Corpul femeii este un lucru incredibil şi cu cât descoperi mai multe despre el, cu atât îţi dai seama cât de fantastic este. Însă trebuie să înţelegi cum funcţionează, dacă vrei să dai şi să primeşti plăcere maximă.

Autostimularea este considerată o activitate normală şi sănătoasă. Din acest motiv, femeile nu trebuie să se simtă deloc vinovate, ba din contră, trebuie să ţină cont de beneficiile ei, câteva fiind enumerate mai jos.

Diminuează durerile premenstruale

Într-adevăr, este bine ca femeile să se și masturbeze, deorece poate fi o metodă eficientă pentru a diminua durerile premenstruale şi chiar migrenele. Masturbarea ajută şi la combaterea infecţiilor vaginale prin curăţarea vaginului.

Vor avea o stare de spirit mai bună

Masturbarea contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii celor care o practică şi implicit a vieţii sexuale. Această practică este soluţia ideală pentru femeile singure care vor să se relaxeze şi să aibă o stare de spirit bună. Orgasmul pe care îl obţin în urma masturbării furnizează cea mai mare cantitate de endorfine şi dopamină, hormoni responsabili cu buna dispoziţie.

Echilibrează viața sexuală

Se întâmplă ca într-un cuplu, femeia să-şi dorească să facă mai mult sex decât bărbatul. În această situaţie, cea mai bună soluţie pentru ea este să se şi masturbeze ceea ce o va ajuta să-şi menţină un echilibru pe plan sexual. Astfel sunt evitate certurile, frustrările şi chiar infidelităţile.

Le învață cum să ajungă la orgasm

Prin această metodă multe dintre femei ajung să înveţe cum să aibă orgasm. Reprezentantele sexului frumos care pot ajunge la orgasm prin masturbare au foarte mari şanse să se bucure de el şi cu partenerii de viaţă şi împreună să aibă o viaţă sexuală satisfăcătoare.

Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
pantofi jpg
arsenie boca jpg
Violul mutilează sufletul pe viaţă
Iran, Getty jpg
image
image
image
image
Suporteri Qatar la Cupa Mondială de fotbal 2022 FOTO Profimedia jpg
image png
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
arsenie boca jpg
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg