Motivul absurd pentru care o tânără și-a determinat iubitul să se sinucidă

Ultima actualizare:

    O tânără și-a determinat iubitul să se sinucidăFoto: Pixabay
O tânără și-a determinat iubitul să se sinucidăFoto: Pixabay

Michelle Carter (20 de ani) își dorea atât de mult să fie în centrul atenției prietenilor, încât și determinat iubitul să se sinucidă pentru că ea să fie compătimită de amici sub pretextul că ar fi fost „iubita îndoliată”. Michelle a ajuns însă în atenția autorităților.

Michelle l-ar fi folosit pe iubitul său, Conrad Roy (18 ani) „ca pe un pion în jocul ei bolnav”. Tânăra a crezut că după ce băiatul va muri, ea va fi compătimită de prieteni pentru faptul că ar fi suferit, precizează Buzz Feed.

Roy s-a sinucis pe 12 iulie 2014 după ce a inhalat monoxid de carbon emanat de o pompă de apă în mașina sa. Băiatul suferea de tulburări psihice și a mai avut în trecut intenția de a se sinucide. În momentul tragediei, Roy ieșise la un moment dat din automobil pentru că s-a speriat (începea să se sufoce), dar iubita sa, Michelle, îi trimitea mesaje pe telefonul mobil prin care-l îndemna să intre înapoi în mașină.

Fata a pretins că iubitul său a murit chir cu două zile înainte ca acesta să se sinucidă, spunându-le prietenilor că a dispărut. De asemenea, Michelle îi mințea și atunci când le spunea că ține legătura cu mama băiatului. Ca să nu se descopere că mințise, Michelle l-a determinat pe Roy să își pună capăt zilelor.


    Conrad Roy, băiatul care s-a sinucis la îndemnurile iubitei saleFoto: Facebook
Conrad Roy, băiatul care s-a sinucis la îndemnurile iubitei saleFoto: Facebook

În urma investigațiilor cazului și a convorbirilor telefonice pe care le-au avut cei doi tineri, Michelle Carter a fost acuzată de omor din culpă. Procesul a durat destul de mult timp, avocații dezbătând cazul omuciderii. Michelle nu a putut fi acuzată de crimă întrucât a fost decizia lui Roy de a-și lua viața. Procurorii au aflat că Michelle l-a îndemnat pe roy de peste 40 de ori să se sinucidă, potrivit mesajelor scrise dintre ei. Iată câteva din îndemnurile fetei: „Tot ce trebuie să faci este să pornești generatorul și vei fi liber și fericit”; „Oamenii care se sinucid nu se gândesc atât de mult. O fac pur și simplu”; „Ar fi bine să nu mă păcălești și doar să te prefaci”; „Diseară e momentul cel mare. E acum ori niciodată.”

După ce Roy s-a sinucis, Michelle i-a anunțat pe mai mulți amici de-ai ei că iubitul său a murit. I-a scris chiar și surorii de 14 ani a lui roy, întrebând-o dacă știe unde este fratele ei. Sursa citată nu precizează verdictul final al curții de justiție, dar cert este că Michelle nu a fost acuzată de crimă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
index png
Insula Agistri, Grecia FOTO Shutterstock
555 (21) jpg
santorini 4044972 1280 jpg
loc de munca jpg
reguli noi aeroport jpg
dulceata din plante de leac jpeg
printul julian al suediei profimedia (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net