Motivul creşterii libidoului în perioada de fertilitate


    Cele mai multe femei sunt într-adevăr mai excitate în perioada de fertilitatefoto:123RF
Cele mai multe femei sunt într-adevăr mai excitate în perioada de fertilitatefoto:123RF

Cele mai multe femei sunt într-adevăr mai excitate în perioada de fertilitate. Acesta este modul prin care natura le anunţă că trupul lor este pregătit pentru o sarcină.

Ovulaţia stimulează hormonii şi declanşează excitarea sexuală. De asemenea, multe femei constată că sfârcurile sânilor le sunt mult mai sensibile şi reacţionează mai prompt la atingeri în timpul ovulaţiei.

În decursul procesului respectiv, când corpul feminin este cel mai receptiv faţă de spermă, temperatura naturală creşte, femeia încingându-se literalmente. Majoritatea femeilor simt că pornirile lor ajung la apogeu în timpul ovulaţiei de la mijlocul ciclului, cam cu 14 zile înainte de sosirea următoarei perioade.

Natura a conceput corpul femeii pentru reproducere. Valurile de estrogen, la care se adaugă testosteronul care însoţeşte ovulaţia pot explica motivul creşterii libidoului. Reacţia este perfect normală, dacă o privim din punct de vedere evolutiv.

„Dacă iubita pune mâna pe corpul vostru şi doreşte să faceţi dragoste şi este perioada ei fertilă din lună, daţi-i drumul! Ar putea fi o fiară între cearşafuri! Să nu vă lăsaţi totuşi purtat de ardoarea ei şi să uitaţi de mijloacele anticoncepţionale, decât dacă doriţi să faceţi un copi”l, a spus Eve Marx în cartea sa “101 lucruri inedited despre sex”.

horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
cub iuliana marciuc png
4 front doctorita spagara jpg
cub sexy teniswomen png
prințul william, kate middleton  sursa   shutterstock 186607298 jpg
image
image
image
image
image
image
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg
cub sexy teniswomen png
4 front doctorita spagara jpg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg