Motivul incredibil pentru care acest bărbat merge zilnic la serviciu înotând

simeon stalpnicul png
Merge înot spre serviciu pentru a evita traficul aglomerat de pe șoseaFoto: captură foto/Youtube

Cei mai mulți dintre noi ne plângem uneori că traficul este prea aglomerat atunci când mergem la serviciu, dar puțini ne-am încumeta să aplicăm metoda lui Benjamin David. Sătul de aglomerația de pe șosea, el preferă să înoate până la locul de muncă.

Benjamin își împachetează laptopul, costumul și pantofii într-un rucsac impermeabil și străbate zilnic doi kilometri până la serviciu înot, prin răul Isar din Munchen, după cum menționează BBC.

Fie vară, fie iarnă, Benjamin se aventurează de fiecare dată în apele râului pentru a evita traficul aglomerat și obositor de pe șosea. „Traficul de pe șoseaua care trece pe lângă râul Isar e atât de aglomerat, încât nu e nicio plăcere să fii pe drum”, consideră Benjamin.

Nu este însă deloc ușor să mergi la zilnic la locul de muncă înotând, mai ales că nici vara apa râului Isar nu este prea caldă. În unele dimineți de vară, apa poate avea chiar și 14 grade Celsius. El spune că iarna nu înoată chiar atât de des, dar de fiecare dată poartă un costum special.

Cu toate că pare extrem de greu ceea ce face, Benjamin spune că ajunge la serviciu mult mai relaxat decât dacă ar merge cu autobuzul sau cu mașina personală, în plus, este și sănătos.

cub octavia geamanu marian ionescu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
Ruxi și cristi mitrea
zanni
tudor chirila 2 jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
Vladimir Putin FOTO Getty Images
Ucraineni la periferia Liman FOTO Twitter
image
image
image
image
whatsapp  pixabay
calendar ortodox 2021 05 octombrie sf misail daniil turnu jpeg
pexels karolina grabowska 6919956 jpg
belly gdec03de07 1920 jpg
beach 1867017 1920 (1) jpg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock