Motivul pentru care o femeie a plâns continuu timp de 180 de zile


    a plâns timp de 180 de zile după ce a dat naștere unui copilFoto Facebook
a plâns timp de 180 de zile după ce a dat naștere unui copilFoto Facebook

Se spune că după naștere, anumite mame pot suferi de așa-numita anxietate postnatală. Aceasta se poate transforma într-o reală afecțiune și se poate manifesta și înainte de naștere, putând să afecteze copilul. O femeie a uimit însă pe toată lumea prin faptul că a plans 180 de zile după ce a dat naștere celui de-al doilea copil.

Povestea lui Jade a impresionat pe toată lumea. Potrivit TheSun.co.uk, ea este acum mamă a doi copii, dar după cea de-a doua naștere ea s-a confruntat cu o formă foarte gravă de anxietate.

Jade a povestit că pentru ea, simpla întrebare “Ce mai faci?” a fost extrem de dificilă pentru ea după ce a născut. Ea a suferit o adevărată criză de identitate, i-a fost foarte greu să își exprime gândurile, sentimentele și cu toate că era conștientă de faptul că ceva nu era în regulă, se pricepea foarte bine în a-și nega starea de anxietate.

“Din cea de-a doua zi când am devenit mamă am plans. Am plans în fiecare zi – când eram fericită, când eram tristă, când aveam un motiv să plâng și din nou, când nu aveam vreun motiv.” Deși l-a avut mereu pe soțul său alături care a susținut-o și a încurajat-o, ea nu se putea opri din plans. Plângea chiar și în timp ce se uita la televizor până ce lacrimile udau podeaua.

A mai trecut printr-o naștere, dar nu pățise așa ceva
A mai trecut printr-o naștere, dar nu pățise așa ceva

Ea nu și-a putut explica de ce nașterea unui copil, în loc să te facă fericit pentru că ai devenit părinte și viața este dintr-o dată mult mai frumoasă, simțea totuși o teamă lăuntrică, un stres care nu-i dădea pace. Jade a recunoscut că începuse să își neglijeze și soțul, nu îi mai acorda atenția necesară, ceea ce ar fi putut crea tensiuni în familie.

Soțul i-a fost mereu alături
Soțul i-a fost mereu alături

A încercat să schimbe strategia și a decis să își ducă fetița nou-născută la serviciu pentru a se mândri cu ea în fața colegilor. Atunci când unul dintre manageri a întrebat-o prietenește care mai era situația ei, Jade a izbucnit brusc în lacrimi și a fost nevoie să o ducă într-un loc ferit de privirile colegilor pentru a se calma.

Mintea ei era inundată de o mulțime de gânduri care îi înrăutățeau stare psihică. Ajunsese la un moment dat să se gândească ce s-ar întâmpla dacă ar muri și ar lăsa-o pe fetiță singură. La un moment dat, ea a avut îndrăzneala de a da telefon unei agenții de asistență psihologică. La început, linia telefonică era ocupată – se pare că numeroase persoane aveau probleme similare. Ea a fost sunată înapoi chiar de agenție după zece minute și i-a oferit un program care a ajutat-o să scape de anxietate.

Această experiență a învățat-o pe Jade că este foarte important să le vorbești celor dragi despre ceea ce simți și gândești, să înveți să ai încredere și să ai o atitudine pozitivă.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oana Roman si Isa jpg
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
Bryan Johnson jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg