Neversea 2022. Peste 260,000 de oameni s-au distrat timp de 4 nopți și 4 zile

Ediția cu numărul patru al festivalului Neversea a adunat peste 260,000 de persoane, care s-au bucurat în cele 4 nopți și 4 zile de cei peste 150 de cântăreți de renume național și internațional. 

Neversea
Neversea

Așadar, ediția din acest an al festivalului Neversea a stabilit un nou record, fiind prima ediție ce a reușit să adune un număr atât de mare de participanți, iar această ediție a fost marcată și de emoția revederii, după doi ani în care festivalul a fost amânat din cauza pandemiei de Coronavirus, arată Adevărul.ro

260,000 de oameni la Neversea

În ultima zi a festivalului, duminică, peste 63,000 de persoane au venit la malul Mării Negre din toate colțurile lumii pentru a se putea bucura de prestațiile live ale rapperului TYGA, care a reușit să stârnească zeci de aplauze, în momentul în care urcat pe scena principală. 

Înainte de încheierea show-ului, mai multe tinere din public au avut ocazia să urce pe scenă cu el, bucurându-se de emoția și energia de la festivalul Neversea. 

De asemenea, o altă prezență importantă a fost semnată și de către Timmy Trumpet, care a fost extrem de entuziasmat de către fanii care au venit din toate colțurile lumii. Ca de fiecare dată, cântărețul a dansat pe scenă și a făcut un adevărat show. 

La un moment dat, Timmy Trumpet a remixat celebra piesă „Just the two of us”, cântată de Bill Withers și Grover Washington Jr., și i-a anunțat pe fani că aceste de-abia s-a căsătorit și îi așteaptă pe fani să danseze alături de el. 

Soția sa de origine maghiară, Anette, a urcat pe scena principală și a salutat mulțimea venită de peste mări și țări. 

La final, artistul și-a încheiat show-ul cu o declarație pentru țara noastră: „Te iubesc, România!”.

Celebrul DJ duo Dimitri Vegas & Like Mike, care se află în top 5 în clasamentul Top 100 DJ realizat de revista DJ Mag, a stârnit publicul care a avut ocazia să se distreze pe unul dintre cele mai frumoase ,,Crowd Control”. 

Tujamo, de asemenea, a reușit să încingă ediţia Neversea 2022 cu un show live, fără un setlist prestabilit. Acesta a mărturisit că i-a fost dor de publicul de la Neversea şi s-a ghidat după energia acestuia, pentru a pune muzică live. 

Pe plan local, headlineri ai festivalului Neversea, Delia şi trupa sa au cântat alături de tinerii veniți la Neversea piese vechi şi noi. Energia de la festival a fost ridicată şi cu ajutorul fetelor de la NERVO care, timp de 15 minute, au urcat pe scenă alături de celebra Alexandra Stan.   

ONE TRUE SINGER (RARESH, ADI, ERIKA, ISAC) au fost printre cele mai importante apariții de la mainstage-ului Neversea în cea de-a patra şi ultima zi a festivalului.  

MII DE OAMENI S-AU BUCURAT ŞI DE SCENELE SECUNDARE ALE FESTIVALULUI 

Chiar și în ultima zi de festival, scena The Ark a fost locul preferat de fanilor de hip-hop, rap, trap, dubstep sau breakbeat. Unul dintre cei mai aşteptaţi artişti a fost chiar rapper-ul român Oscar.

De asemenea, și trapperul român Ian a fost artistul cu care publicul a cântat aproape toate piesele în cor. Printre aceste nume, se află și Culese din Cartier, Krewella şi Dirtyphonics, care au urcat pe scena The Ark în ultima zi a festivalului Neversea.

CELE MAI IMPRESIONANTE MOMENTE NEVERSEA 

Chiar din prima zi,  Neversea a venit cu celebrul Alesso, care a fost prezent pe mainstage chiar de ziua sa de naştere, 7 iulie, şi a fost sărbătorit de zeci de mii de fani veniţi din întreaga lume. 

Unul dintre cei mai aşteptaţi artişti la Neversea 2022, artistul american KSHMR a dat pe spate publicul şi a continuat tradiţia de a include în show-ul său o piesă în limba română, care să-i amuze, dar și care să stârnească dansul. De data aceasta, a ales ,,Dragostea din Tei” de la O-zone. 

Festivalul a continuat, iar În a doua noapte de festival, DJ-ul şi producătorul olandez Don Diablo nu s-a ferit să revină pe mainstage-ul de la malul Mării Negre. Maestrul future house a mixat piese clasice şi producţii din noul său album ,,Forever”. 

La final, artistul a oferit fanilor o piesă nelansată încă ,,Baby” şi a generat o energie incredibilă în public. Don Diablo a purtat pe umeri drapelul României, iar show-ul l-a încheiat cu declaraţia ,,Neversea, mi-a fost atât de dor de tine!”. 

Ba chiar mai mult, a treia zi de Neversea a adus legendara trupă Black Eyes Peas, care a reușit să facă senzație, sâmbăta seara, pe mainstage. De asemenea, Will.i.am, solistul formației, și-a mărturisit dragostea față de România, deoarece ne-am deschis brațele pentru Ucraina. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net