Ce semificație ascunde ziua de 22.02.2022 potrivit numerologilor

Ultima actualizare:

Data de 22.02.2022 este considerată de mulți dintre numerologie una cu o semnificație aparte. Aceștia consideră că ziua de astăzi poate fi considerată un portal energetic, iar fiecare dintre noi va avea șansa unui nou început. Pe de altă parte, unii dintre noi pot resimți și o influență negativă întrucât portalul va scoate la lumină și anumite atitudini și comportamente mai puțin benefice. 

Numerologii explică ce semnificație ascunde ziua de 22.02.2022 Sursă foto: Pixabay.com
Numerologii explică ce semnificație ascunde ziua de 22.02.2022 Sursă foto: Pixabay.com

Ziua de astăzi este benefică celor care lucrează în domeniile creative

Ziua de astăzi este benefică persoanelor care  dau dovadă de creativitate. Se bucură de un plus de inspirație acei oameni care lucrează în zona artistică și/sau dețin funcții de conducere. Pe de altă parte, ziua de 22.02.2022 poate aduce la lumină și aspecte mai puțin plăcute: tendința spre egocentrism, încăpățânare. 

Numerologul Nelu Vicleanu a explicat, în platoul unei emisiuni de la Antena 3, la ce trebuie să ne așteptăm astăzi și care este semnificația zilei de 22.02.2022.

Conform acestuia, cifra doi ascunde un îndemn la cooperare, armonie. Pe de altă partea, ea poate semnifica și tensiunile din relațiile sociale și personale, iar mai multă precauție nu ar strica.

Cifra 2 este plină de semnificații conform numerologilor

Cifra 2 capătă o semnificaţie deosebită, pentru că este un fel de memento, un avertisment sau un mesaj din Univers, pentru că cifra 2 încearcă să transmită un mesaj de cooperare, de pace, armonie şi, astfel, ne îndeamnă să fim diplomaţi, obiectivi şi buni colaboratori în această zi pentru a merge mai departe. 2 este şi un simbol al separării, al dualităţii, al opoziţiei şi pot apărea foarte multe divergenţe", a explicat Nelu Vicleanu. 

22.02.2022 este supranumită Ziua oglinzilor

  22.02.2022, supranumită şi Ziua oglinzilor, este o zi palindrom, adică citită de la stânga la dreapta sau invers, are aceeași semnificație: ziua de 22 februarie din anul 2022. Cifra 2 reprezintă echilibrul şi adaptabilitatea, credinţa şi încrederea în forțele proprii, cooperarea şi diplomaţia, conform Lidiei Fecioru. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net