O femeie a cumpărat un baton de ciocolată din benzinărie, dar după ce a luat prima gură, să leșine! Ce a găsit în interiorul lui

Suntem obișnuiți atunci când plecăm în vacanță, sau pur și simplu într-o călătorie, să facem un scurt popas la benzinărie pentru a alimenta, dar și pentru a lua mici gustări pentru a avea pe drum și nu ne așteptăm la prea mari surprize. Însă, o femeie care și-a cumpărat un suc și un baton de ciocolată Milky Way a avut parte de o întâmplare eextrem de neplăcută.

O femeie a cumpărat un baton și a avut parte de o surpriză / Foto: Pixabay
O femeie a cumpărat un baton și a avut parte de o surpriză / Foto: Pixabay

În anul 2010, doi soți au plecat într-o călătorie spre Texas. Au oprit la o benzinărie, moment în care femeia și-a cumpărat un suc și un baton de ciocolată Milky Way. Prima gură luată din ciocolată a fost în regulă, însă a doua oară a crezut că a mușcat dintr-o alună. Nu a avut noroc. Din nefericire, era cu totul altceva. Ce a găsit aceasta?

Se pare că femeia avea în batonul cu ciocolată un dinte uman. Avea chiar și o plombă. Din fericire, nu a suferit nicio deteriorare a propriilor dinți. A contactat Mars Chocolate North America (producătorii batonului de ciocolată) și a primit o scrisoare de scuze și i s-au oferit cupoane pentru batoane de ciocolată gratuite.

Întâmplări asemănătoare

Și nu este singura care a avut parte de o astfel de întâmplare. Un alt bărbat din Carolina de Nord a avut parte de o surpriză când a vrut să mănânce o cremă de ciocolată. A găsit ceva tare și, la început, a presupus că este o nucă. După ce a scormonit, și-a dat seama că era de fapt un deget retezat.

Unul dintre cele mai periculoase articole alimentare provine de la cel mai mare lanț de supermarketuri din Anglia, Tesco. De exemplu, în anul 2008, o femeie pe nume Rebecca a scos din congelator macaroane congelate cu brânză de la Tesco și a încălzit-o. A început să mănânce și a mușcat din ceva tare. A și înghițit.

Apoi, și-a inspectat mâncarea mai atent și a făcut o descoperire șocantă. În mâncarea ei congelată de macaroane se aflau două cuie de un centimetru. Răspunsul Tesco la acest incident a fost de a retrage imediat produsul de pe rafturi. Bineînțeles, acest lucru nu a contat prea mult pentru Rebecca, care a ajuns la spital în acea noapte. Cadrele medicale au efectuat o radiografie și au confirmat că înghițise un cui și că acesta se afla în intestine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
ploaie jpg
tick 5477847 1280 jpg
casa la curte jpeg
furtuni ploi jpeg
zodii pixabay jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
autostrada Moldovei A7 FOTO Sorin Grindeanu 1
colaj dacia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net