O femeie a fost filmată complet dezbrăcată, masturbându-se în curtea unei biserici

Ultima actualizare:

    S-a filmat goală în curtea unei bisericiFoto captură foto/Youtube
S-a filmat goală în curtea unei bisericiFoto captură foto/Youtube

Simțindu-se bine în pielea ei și fiind lipsită de inhibiții o femeie s-a filmat goală în curtea unei biserici, dar și în alte locuri publice, masturbându-se în văzul tuturor.

Cu toate că materialul video are vreo 30 de minute, pe Internet nu au fost publicate decât vreo 50 de secunde din acesta, exact momentele în care inițial își dezgolește sânii, iar apoi tot corpul, unduindu-și formele pe stradă fără să se teamă că ar putea fi văzută de cineva, informează The Sun.

Bruneta, cu părul scurt până la umeri, a săvârșit un act sexual chiar în curtea unei biserici, fiind filmată de o altă femeie – cel mai probabil o prietenă cu care interacționează în timpul înregistrării.

„Urmează să ne dezbrăcăm și să facem tot felul de lucruri în public”, a afirmat femeia exhibiționistă în timp ce își dezvelea sânii și îi masa cu mâinile în mod lasciv. În materialul video se poate observa cum cele două femei au filmat scenele pornografice în diferite locuri publice din orașul britanic Sheffield.

Într-o altă ipostază, bruneta apare îmbrăcată doar într-un halat și cizme – nu e greu de ghicit că nu purta nimic altceva pe dedesubt.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Victoria Kahl jpg
image
image
image
image
image
image
Orsova Veche jpg
sanziene unsplash jpeg
bulgaria 2098838 1280 jpg
bloc China jpg
Canicula FOTO Shutterstock jpg
castraveti png
pisică  foto   Shutterstock jpg
555 (22) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net