O femeie a mers la control ginecologic, dar a aflat ceva înfiorător! Ce a găsit medicul în interiorul organului genital

Pentru că avea o senzație „extrem de ciudată” în zona organelor genitale, o femeie din Honduras a mers la medic să vadă ce este în neregulă cu ea și a avut parte de un șoc imens.

Femeia avea un gândac mort în vagin / foto: Pixabay
Femeia avea un gândac mort în vagin / foto: Pixabay

Pacienta, al cărei nume nu a fost dezvăluit, a venit la clinica din Honduras plângându-se că se simte „extrem de neliniştită, agitată şi transpirată” din cauza unei senzații bizare pe care o avea în vagin. Medicii au rămas uimiți când o examinare a scos la iveală insecta moartă din interiorul ei, scrie DailyMail. 

Așa cum era de așteptat, gândacul a fost imediat scos, iar femeia a fost externată după ce a fost verificată pentru răni.

Medicii care au tratat-o ​​pe femeie în Tegucigalpa, capitala țării, au spus că anterior au scos din părțile intime jucării sexuale sau alte obiecte, dar niciodată insecte.

Dr Marco Calix, un medic ginecolog care s-a ocupat de pacient, a spus: „Femeia a spus că are ceva neobișnuit în vagin. Când am introdus speculul, am putut vedea că era un gândac”.

Un specul este un echipament folosit de medici pentru a vedea părțile din interiorul corpului, cum ar fi un vagin. Medicii nu înțeleg cu a ajuns gândacul acolo sau de când timp. Însă doctorul Calix a spus că femeia era dintr-o „zonă rurală” și că era deja moartă când insecta a fost îndepărtată.

Medicii găsesc des insecte moarte sau vii în corpurile pacienților

Un număr de cazuri de insecte blocate în interiorul oamenilor sunt raportate anual, medicii de la un spital din Alabama spunând că se ocupă de până la cinci cazuri pe an. Dar acest lucru se întâmplă în mod normal în zone precum urechile.

Este extrem de rar ca un gândac – cea mai comună insectă care se târăște în cineva, potrivit experților – să fie observat în vaginul cuiva.

Insectele care intră în corp pot fi periculoase, deoarece ar putea zgâria țesutul sensibil, cum ar fi în vagin sau ureche, declanșând o infecție. Semnele de avertizare ale problemelor includ durere sau umflare la locul afectat.

Dr. Calix a adăugat că, în cazul vaginului, insectele care se blochează în interiorul lor ar putea provoca scurgeri anormale sau urât mirositoare, sângerări, umflături sau erupții cutanate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net