O femeie de 35 de ani a murit după ce a băut prea multă apă! Ce cantitate a consumat

Caz bizar! Ashley Summers (35 de ani), din Indiana (SUA), a murit după ce a băut prea multă apă, la scurt timp după o zi toridă petrecută lângă lacul Freeman.

Ashley Summers era mama a doi copii (Foto: Facebook)
Ashley Summers era mama a doi copii (Foto: Facebook)

Mama a doi copii s-a simțit amețită și a avut o durere de cap, în ziua fatidică, toate acestea fiind simptome de deshidratare. Într-un interval de doar 20 de minute, ea a băut patru sticle a câte 500 de ml de apă, adică 2 litri de lichide. Când Ashley s-a întors acasă, a leșinat în garaj. La spital, medicii au diagnosticat-o cu intoxicare cu apă, numită și hiponatremie.

Ashley Summers nu își putea potoli setea

Aceasta apare atunci când nivelul de sodiu din sânge este mai scăzut decât în mod normal, în general din cauza unei cantități foarte mare de lichide consumată într-o perioadă scurtă de timp. Din păcate, Ashley s-a stins din această cauză. „A fost un mare șoc pentru noi toți. Nu mi-a venit să cred că așa ceva se putea întâmpla. Era prea însetată și simțea că nu își poate potoli deloc setea. În doar 20 de minute a băut patru sticle de apă.”, a explicat Devon Miller, fratele femeii, citat de tabloidul britanic Daily Mail

Familia Summers a vizitat Lacul Freeman, o destinație populară de vară situată la aproximativ 128 km nord de Indianapolis, într-o excursie cu barca. Potrivit fratelui ei, lui Ashley „îi plăcea să fie pe apă”.

Familia a fost în vacanță la fața locului de sâmbătă, 1 iulie, până marți, 4 iulie. Marți dimineața, Ashley Summers a spus că se simte deshidratată și nu poate bea suficientă apă pentru a-și potoli setea. Marți seara,  Miller a primit un telefon tulburător despre Ashley de la cealaltă soră a lui. Ea se prăbușise în garajul ei și a fost dusă la Spitalul Arnett al Universității din Indiana. „Sora mea, Holly, m-a sunat și era devastată. Mi-a spus că Ashley este la spital și că are creierul imflamat. Medicii nu știau ce a cauzat asta”, a mai spus Devon. Ashley Summers nu și-a recăpătat niciodată cunoștința, iar medicii au diagnosticat-o cu intoxicare cu apă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net