O învățătoare le-a pus elevilor întrebări simple, dar răspunsurile lor au făcut-o să plângă

Ultima actualizare:

    Un experiment inițiat de o profesoară a ajuns să fie folosit într-o carteFoto: boredpanda.com
Un experiment inițiat de o profesoară a ajuns să fie folosit într-o carteFoto: boredpanda.com

De multe ori, profesorii nu se gândesc la problemele pe care le au elevii acasă. Școala și temele sunt ultimele griji pe care le au unii copii. O învățătoare care predă la Școala Generală Doull, din Denver, și-a pus elevii să răspundă la o serie de întrebări simple, dar nu se aștepta la acest rezultat.

Kyle Schwartz i-a pus pe copiii de clasa a III-a să răspundă la următoarea întrebare, aparent simplă: „Ce ați vrea să știe profesorul vostru?”. Răspunsurile elevilor au făcut-o să plângă. Bilețelel pe care au scris copiii au ajuns virale pe rețeaua de socializare Twitter, iar Schwarts s-a hotărât să scrie o carte, intitulată „Ce mi-aș dori să știe profesorul meu: O întrebare poate schimba totul pentru copiii noștri”, potrivit site-ului boredpanda.com.

„Mi-aș dori ca profesoara mea să știe cât de mult mi-e dor de tatăl meu, care a fost deportat în Mexic, pe când aveam doar trei ani. Nu l-am mai văzut de șase ani”, a fost unul dintre răspunsurile care au emoționat-o pe Kyle Scwhartz.

Răspunsurile elevilor sunt foarte emoționante
Răspunsurile elevilor sunt foarte emoționante

Mulți dintre acești copii au dat dovadă de o maturitate neașteptată. Copilăria ar trebui să fie cel mai frumos moment din viețile tuturor oamenilor, dar pentru mulți nu se întâmplă așa. Conducerea școlii nu se implică în ajutorarea emoțională și financiară a acestor copii, iar ei ajung să nu se mai bucure de copilărie. Problemele pe care le au părinții lor îi marchează și, de cele mai multe ori, îi maturizează prematur.

„Mi-aș dori ca învățătoarea mea să știe că îmi fac griji pentru că mama mea este bolnavă și că am fost în spital cu ea toată noapte”, „Mi-aș dori ca profesoarea mea să știe că mama ar putea fi diagnosticată cu cancer săptămâna asta și că am rămas fără casă de trei ori numai anul ăsta”, „Mi-aș dori ca profesoarea mea să știe că uneori nu îmi pot face temele pentru că mama este plecată de acasă”, „Mi-aș dori ca învățătoarea să știe că tata are două job-uri și că eu îl văd foarte rar acasă”, „Mi-aș dori ca profa mea să știe că am fost batjocorit de alți elevi și că asta m-a făcut să mă simt foarte trist”, acestea au fost unele dintre răspunsurile care au ajuns în cartea învățătoarei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
12357203 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Grecia
udare muscate jpg
„Salvatorul de biserici“  Cum l a convins inginerul Eugeniu Iordăchescu pe Nicolae Ceauşescu să nu demoleze lăcaşurile de cult în anii ’80  jpeg
Fostul combinat din Călan  Sursa  Ilustrate circulate   (1) jpg
Methoni jpg
par vopsit jpg
cascada urlatoarea jpg
Edgar Allan Poe by Vallotton jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net