O oaie rătăcită a fost tunsă de 35 kg de lână. Cum arată Baarack după ce a fost aranjată

Ultima actualizare:

    Oaia a fost salvată dintr-o pădure din AustraliaFoto: News.ro
Oaia a fost salvată dintr-o pădure din AustraliaFoto: News.ro

O oaie rătăcită numită Baarack, care a fost salvată dintr-o pădure din Australia, cântărea atât de mult din cauza lânii încât animalul abia mai putea vedea, potrivit Independent.co.uk, citată de News.ro.

Baarack, a cărei blană cântărea mai mult de 35 de kilograme, trăia în statul Victoria. Salvatorii au precizat că ar fi avut stăpân, dar la un moment dat a ajuns lângă Lancefield. După tunosoarea necesară, Baarack a fost mai uşoară cu 35,4 kilograme. 


    Așa arată Baarack după toaletareFoto: News.ro
Așa arată Baarack după toaletareFoto: News.ro

Kyle Behrend, de la Edgar’s Mission Farm Sanctuary, a spus: "Se pare că Baarack a fost o oaie care a aparţinut cuiva. A avut odată marcate urechile, dar i-au fost distruse de lâna deasă şi aspră care i-a crescut în jurul feţei". El a precizat că "oile trebuie să fie tunse cel puţin o dată pe an". "În timp ce copitele erau în stare bună pentru că a alergat pe stâncile din pădure, starea generală era una proastă. Era subponderal şi, din cauza lânii din jurul feţei, abia putea să vadă", a afirmat Behrend pentru sursa citată. 

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net