O studentă a supraviețuit singură o lună în sălbăticie, după ce s-a rătăcit

simeon stalpnicul png
O studentă a supraviețuit singură în pădure, timp de o lună, după ce s-a rătăcitFoto: Facebook

O tânără studentă la medicină din Statele Unite s-a rătăcit în sălbăticie și a fost găsită abia după o lună. Când s-a întors la familia sa, fata era mai slabă cu 22 de kilograme și avea corpul acoperit de mușcături și zgârieturi.

Lisa Theris (25 de ani) a supraviețuit timp de o lună în sălbăticie hrănindu-se cu fructe de pădure și ciuperci sălbatice după ce s-a rătăcit într-o pădure extrem de deasă din Midland, Alabama (SUA), după cum menționează Daily Mail.

Neavând încălțăminte și îmbrăcăminte adecvate pentru o astfel de experiență dură și fără adăpost sau telefon mobil, Lisa a reușit în mod miraculos să ajungă la marginea pădurii, la șosea, unde a fost observată de o șoferiță.

simeon stalpnicul png
S-a hrănit cu fructe de pădure și ciuperci sălbaticeFoto: Facebook

Șeriful Raymond Rodgers, care s-a ocupat de cazul fetei, a declarat că Lisa a fost găsită de o femeie care trecea întâmplător cu mașina prin locul unde și-a făcut apariția studenta. Femeia observase „ceva care se mișca în tufișuri”: „Ne-a sunat și ne-a spus că a localizat persoana dispărută. În cele din urmă, tânăra domnișoară a fost găsită și era în viață.” Fata a fost găsită într-o stare precară, deshidratată și având numai mușcături și înțepături de insecte pe piele și zgârieturi de la vegetație.

simeon stalpnicul png
Când a fost găsită, avea numai răni pe corpFoto: Daily Mail

Poliția a mai descoperit că Lisa era împreună cu încă doi bărbați atunci când s-a pierdut. Cele două persoane plănuiau să jefuiască o cabană de vânătoare, iar când studenta la medicină a aflat intenția lor, nu a vrut să fie complice la infracțiune, așa că a fugit. E vrut să scape de ei chiar noaptea, punând-o astfel în dezavantaj pentru că s-a rătăcit și nu a mai găsit drumul de întoarcere. Cei doi bărbați au fost identificați și arestați.

cub florin zamfirescu png
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
Robbie Williams Spice Girls
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
telefon mobil jpg
Nord Stream FOTO Shutterstock jpg
Ministrul Apărării Vasile Dîncu la Chişinău FOTO Facebook
image
image
image
image
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg