Oferte de Crăciun 2015. Unde să-ți petreci Sărbătorile de iarnă

Ultima actualizare:

    Oferte de Crăciun 2015: Turiștii sunt nerăbdători să plece către destuinațiile preferatefoto: Hepta
Oferte de Crăciun 2015: Turiștii sunt nerăbdători să plece către destuinațiile preferatefoto: Hepta

Cu două săptămâni înainte de începutul Sărbătorilor de iarnă, amatorii de călătorii caită oferte de Crăciun 2015. Majoritatea românilor doresc să-și petreacă concediul la munte, însă unii dintre ei se orientează și către destinații mai exotice.

Click! a făcut o listă cu cele mai bune oferte de Crăciun 2015, unde garantat vei avea o vacanță minunată și vei putea petrece Sărbătorile de iarnă alături de prieteni și familie. Iată unde poți pleca la sfârșitul acestui an.

Predeal este una dintre cele mai căutate destinații în această perioadă, și face parte din lista de oferte de Crăciun 2015. Hotelul Belvedere oferă cazare trei nopți, pentru două persoane, cu mic dejun, pomana porcului, foc de tabără însoțit de țuică fiartă, vin fiert, covrigi și șorici la 24 decembrie, chiar în ajunul Crăciunului. 

De toate acestea, turiștii se pot bucura în schimbul unui preț de 1100 de ron pentru o cameră dublă, 1249 de ron pentru garsonieră sau 1350 de ron la apartament. Cei care vor să stea patru nopți vor trebui să plătească 1290 de ron pentru o cameră dublă, 1440 de ron pentru o garsonieră sau 1540 de ron pentru un apartament.

Oferte de Crăciun 2015 – Sinaia

Pe lista de oferte de Crăciun 2015 se află și Sinaia, o altă destinație căutată de români. Pentru un sejur între 23 decembrie și 27 decembrie, turiștii vor plăti aproximativ 1.891 de ron, cu cameră dublă, mic dejun și cină festivă la Hotel Internațional, de patru stele. 

Hotelul este dotat cu centru de relaxare care include piscină, jacuzzi, saună umedă, saună uscată și sală de fitness, centru de recreere, cu bowling, biliard și bar, dar și un centru de frumusețe, cu coafor, cabinet de cosmetică, manichiură și pedichiură.

Oferte de Crăciun 2015 – Insula Florilor din Portugalia

Pentru cei care vor să petreacă Sărbătorile într-un decor exotic, există oferte de Crăciun 2015 în destinații exotice, precum Insula Florilor Madeira din Potrugalia. Pentru un sejur de șase zile, turiștii vor plăti aproximativ 499 de euro, ofertă care include transportul cu un avion al companiei Tap Portugal, un tur al insulei, excursie cu ghid local la Monte, Grădinile Tropicale, excursie la Porto Moniz cu ghid local și prânz inclus. Cazarea se va face la hotelul Raga de 4 stele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net