Orgasmul anal oferă un alt tip de plăcere, una mai intensă. Iată cum îl obţii


    Orgasmul anal apare în urma stimulării intraanale, fie prin contact sexual, prin stimularea manuală, orală sau cu ajutorul unei jucării sexualefoto: 123RF
Orgasmul anal apare în urma stimulării intraanale, fie prin contact sexual, prin stimularea manuală, orală sau cu ajutorul unei jucării sexualefoto: 123RF

Sexul anal poate fi un generator de orgasme puternice şi de senzaţii nebănuite. Regiunea anală conţine un număr foarte mare de terminaţii nervoase care oferă un alt tip de plăcere, una mai intensă. Pentru bărbaţi, această practică reprezintă o plăcere, o curiozitate, în timp ce pentru femei presupune mai degrabă o provocare.

Orgasmul anal apare în urma stimulării intraanale, fie prin contact sexual, prin stimularea manuală, orală sau cu ajutorul unei jucării sexuale. Doar anumite persoane pot avea acest tip de orgasm, plăcerea provenind din stimularea terminaţiilor nervoase din zona perianală şi din canalul anal.

O altă zonă responsabilă pentru orgasmul anal este peretele rectovaginal care răspunde în timpul stimulării ca orice alt ţesut erectil. Unele femei pretind chiar că, orgasmul anal este mai intens decât cel vaginal sau clitoridian, în timp ce multe dintre ele nu au remarcat o diferenţă semnificativă.

Orgasmul anal se obţine şi fără stimulare vaginală sau clitoridiană, dar nu uita de lubrifiere. Sunt recomandaţi lubrifianţii pe bază de apă sau silicon. Penetrarea trebuie făcută cu mişcări lente, nu bruşte.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
 dmitri rogozin sursa facebook
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub cred în românia animat gif
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg