Pasager cu un bebeluș în brațe, lovit în față de un angajat al aeroportului

Ultima actualizare:

    Zborul victimei a avut întârziere de 13 ore, moment în care a mers să vorbească cu unul dintre angajații companieifoto: Twitter
Zborul victimei a avut întârziere de 13 ore, moment în care a mers să vorbească cu unul dintre angajații companieifoto: Twitter

Un pasager al companiei aeriene low-cost easyJet, cu un bebeluş în braţe, a fost lovit cu pumnul în faţă de un angajat de pe aeroportul Nisa. După ce victima a așteptat 13 ore să decoleze, zborul său având întârziere, acesta a mers să vorbească cu un angajat al companiei, moment în care s-a trezit cu un pumn în față.

Incidentul a survenit în timp ce pasagerii care urmau să zboare la Luton au avut întârziere de mai multe ore pe aeroportul francez. O femeie a surprins momentul în care un angajat l-a lovit cu putere pe unul dintre pasageri, care ținea în brațe un bebeluș. Zborul victimei a avut o întârziere de 13 ore.

„După o întârziere de 13 ore a unui zbor easyJet, un angajat al aeroportului Nisa a dat un pumn în faţă unui bărbat cu un bebeluş, pentru că s-a plâns de întârziere”, a spus Leo Gupta, unul dintre pasagerii zborului, potrivit Metro.

Arabella Arkwright a făcut fotografia care ar fi arătat un bărbat în uniformă, dând un pumn unui pasager de la coadă, cu pumnul stâng.

„Bărbatul cu bebeluş (…) a mers şi a vorbit cu francezul, iar francezul nu a răspuns, doar a zâmbit şi rânjit, apoi l-a lovit pe bărbat în partea stângă a feţei”, a povestit ea.

Arkwright a adăugat că soţul ei l-a îndepărtat pe bărbat de pe pasager şi l-a ţinut la distanţă înainte de alertarea poliţiei. Atât presupusa victimă, cât şi presupusul făptaş au fost luaţi de forţele de ordine.

Restul pasagerilor au cerut ca bărbatul cu copil să primească permisiunea de a se urca la bordul cursei care decola de la Nisa. „Când a urcat în avion, toată lumea l-a aplaudat”, a spus Arkwright.

Un purtător de cuvânt al easyJet a declarat că persoana din fotografie nu este unul dintre angajaţii companiei. „easyJet este foarte îngrijorată să vadă această fotografie şi poate confirma că persoana din fotografie nu este un angajat al easyJet şi nu lucrează pentru agenţii de handling, de la sol din Nisa, ai easyJet”, a subliniat purtătorul de cuvânt. Aparent, presupusul agresor era angajat al unui subcontractor al aeroportului din Nisa, Samsic.

image
image
image
image
image
image
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net