Plăcuța de înmatriculare e mai scumpă decât mașina! Cât a cheltuit un milionar din Dubai pe numărul preferențial?

Ultima actualizare:

Asta chiar că le întrece pe toate! Milionarul indian Abu Sabah are plăcuțele de înmatriculare mai scumpe ca mașina de lux. Afaceristul indian care se laudă cu o avere de peste un miliard $ a explicat pentru BBC că ”e o competiție acerbă în lumea bogătașilor”.

Abu Sabah merge cu un Rolls Royce de aproape un milion $ - foto Instagram
Abu Sabah merge cu un Rolls Royce de aproape un milion $ - foto Instagram

Jurnaliștii de la BBC au realizat un documentar despre bogătașii care trăiesc în Dubai, Emiratele Arabe Unite și mofturile lor. Sabah are o limuzină Rolls Royce care a costat puțin sub un milion de dolari, însă plăcuțele de înmatriculare au costat nu mai puțin de nouă milioane de dolari.

În Dubai, bogătașii sunt în competiție

În Dubai trăiesc 52.000 de milionari care se răsfață cu săpunuri care conțin aur de 18 carate, cu niște colecții de genți sau haine evaluate la milioane de dolari și trăiesc într-un lux desăvârșit. Abu Sabah are origini indiene locuiește într-o vilă de lux, este prieten cu șeicul Dubaiului, are mai multe avioane particulare și o colecție de mașini de lux. În Emiratele Arabe Unite locuiesc nu mai puțin de 2,5 milioane de expați, adică persoane detașate din țara lor care muncesc aici. Doar 52.000 dintre aceștia sunt multimilionari și duc o viață de lux.

A licitat pentru numărul cu logo-ul Dubai Expo 2020 - foto Instagram
A licitat pentru numărul cu logo-ul Dubai Expo 2020 - foto Instagram

Milionarul indian pasionat de vânătoare

Abu Sabah este fascinat de vânătoarea cu șoimi și participă la toate competițiile de profil organizate în Emirate. El a declarat pentru BBC că și-a cumpărat plăcuțele de înmatriculare care au logo-ul Dubai Expo 2020 și numărul 5 după ce s-a înscris la o licitație la care au participat mai mulți bogătași. Sabah spune că în Dubai ”competiția dintre bogătași este extrem de acerbă și că obiectele de lux sunt interpretate ca simboluri ale puterii”.

Are un ghepard pe post de animal de companie

Milionarul are ca animal de companie un ghepard și pe contul lui de Instagram arată întregii lumi stilul de viață pe care îl duce. El crede că numărul 9 îi poartă noroc și că este călăuzit în viață de culoarea albastră și a povestit că este conștient că ”mofturile de milionar” în costă peste două milioane de dolari pe lună, însă nu ar renunța pentru nimic în lume la plăcerile lui. Abu Sabah a organizat o petrecere privată la trecerea dintre ani și a avut grijă ca sala de recepție a hotelului să fie decorată cu ornamente aurite și mâncarea să conțină aur comestibil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net