Plăteşti un loc şi mergi cu toată familia în vacanţă!

„Pentru majoritatea plecărilor din iunie, oferim sejururi cu autocarul pentru toată familia în Grecia și Turcia, dar și sejururi cu avionul în insulele grecești. Tarifele pentru Paralia Katerini pornesc de la 46 Euro plus 239 Lei/pers., iar pentru Grecia insulară, de la 199 Euro/pers.", declară Teodor Călimănescu, director Europa Travel.

Promoția este valabilă până pe 26 mai, în limita locurilor disponibile, pentru sejururile cu autocarul în Asprovalta, Thassos, Kusadasi, Corfu, Halkidiki, Kefalonia, Lefkada, Nei Pori, Olympic Beach, Paralia Katerini, Skiathos și Zakynthos. Majoritatea insulelor grecești pentru care există transport cu avionul beneficiază și ele de această promoție: Corfu, Creta, Kos, Rhodos și Zakynthos. În cazul sejururilor cu avionul, taxele de aeroport nu sunt incluse în tarif și se achită de toți participanții.

Astfel, dacă cumperi un sejur până pe 26 mai, cu plecare pe 5 iunie în Asprovalta plătești doar 29 EURO + 329 RON (aproximativ 455 Lei) pentru toată familia ta și împreună veți sta 6 nopți la Vila Philoxenia. Pachetul include și transportul cu autocarul în Asprovalta, situată la aproximativ 80 de kilometri de Salonic și ticsită de plaje cu nisip alb deloc aglomerate. Viaţa de noapte este activă în barurile de pe plajă care organizează petreceri, la fel şi în zona Nea Vrasna şi Stavros, unde poţi merge din restaurante pescăreşti, în cafenele şi apoi în cluburi. Te vei bucura de spectacole de teatru, concerte şi petreceri cu dans tradiţional grecesc.

Printre cele mai ieftine pachete pentru un sejur cu autocarul se numără și cele pentru Paralia Katerini care costă 46 Euro + 329 RON pentru 6 nopți cazare și transport cu autocarul la Aparthotel Atlas de două stele. Paralia Katerini este situată la doar 750 km de România și se mândrește cu plaje care poartă distincția Blue Flag pentru servicii de curățenie și facilități: dușuri, șezlonguri, umbreluțe și salvamari. În plus, Marea Egee are adâncime mică, numai bună pentru copii. Din Paralia puteți ajunge și în orașul Salonic renumit pentru prețurile bune la bijuterii și pentru distracția la Aquapark Waterland!

Cel mai mic tarif pentru Grecia Insulară este pentru Corfu și Creta - de la 199 Euro. Toată familia merge în vacanță cu avionul și se cazează la Vila Dini situată în stațiunea Paleokastritsa, una dintre cele mai frumoase din Corfu cu ape de un verde smarald și numeroase golfuri cu iahturi. Plaja se bucură în zilele toride de răcoarea oferită de plantațiile de măslini și portocali. Foarte potrivită pentru o vacanță în familie este și Creta, unde Europa Travel oferă cazare în cea mai populară stațiune: Hersonissos. Hotelul Aloi de două stele este situat la numai 250 de metri de plajă și oferă ospeților: piscină, grădină, loc de joacă pentru copii și restaurant.

Un sejur în Kos costă de la 256 Euro și include transportul cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu mic dejun și asistență turistică. În Kos găseşti tot ceea ce îţi doreşti pentru o vacanță în familie: întinderi de nisip cu ape binefăcătoare, adevărate SPA-uri naturale, plaje petrecăreţe şi golfuri fermecătoare pentru nudişti. În plus te poți plimba cu bicicleta dintr-o localitate în alta, relieful insulei fiind foarte prietenos.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
marilyn monroe
Tragedie Indonezia, EPA jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
festivalul dovleacului png
corina sirghi taraful jean americanu foto dana cotovanu jpeg
image
image
image
image
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Tragedie Indonezia, EPA jpg
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png