Poftiți în „Regatul de Gheață”! A fost deschis primul parc tematic dedicat francizei „Frozen”

Elsa, Anna, Olaf și Sven au acum o nouă casă pe o insulă subtropicală din Asia. „Regatul de Gheață”, primul parc tematic al Disney dedicat francizei „Frozen”, a fost deschis la Hong Kong Disneyland, pe 20 noiembrie.

Regatul de Gheață din Hong Kong
„Regatul de Gheață” și-a deschis porțile pe 20 noiembrie (Foto: Profimedia)

Situat pe insula Lantau din Hong Kong, parcul aduce la viață regatul fictiv Arendelle, inclusiv câteva elemente din scenele cheie din îndrăgitul desen animat, precum Muntele Nord, Palatul de gheață al Elsei, fântâna de gheață și turnul cu ceas.

Intrarea costă 82 $

Oaspeții se pot plimba cu un roller coaster Foto: Disneyland Hong Kong
Oaspeții se pot plimba cu un roller coaster Foto: Disneyland Hong Kong

 „Frozen” este una dintre cele mai de succes desene animate din istoria Disney, potrivit CNN. Compania a petrecut mai mult de trei ani lucrând la conceptul și designul noii atracții din China. Franciza în sine are doar 10 ani, primul film „Frozen” apărând în 2013, urmat de „Frozen II” în 2019, precum și mai multe scurtmetraje și emisiuni TV. Disney a anunțat în septembrie că își va dubla investiția în parcuri tematice și produse Disney, cu cheltuieli de 60 de miliarde de dolari planificate în următorul deceniu.

În noua lume înghețată din Hong Kong, personajele din „Frozen” se plimbă prin regat, interacționând cu oaspeții și făcând poze cu aceștia. Biletul pentru o zi costă 82 de dolari, iar pentru o experiență de două zile – 137 de dolari. O trupă muzicală susține concerte în parc pe tot parcursul programului.

Două fetițe, îmbrăcate în Elsa și Anna (Foto: Profimedia)
Două fetițe, îmbrăcate în Elsa și Anna (Foto: Profimedia)

Turiștii de toate vârstele se pot bucura și de alte două atracții: Wandering Oaken's Sliding Sleighs, un roller coaster de mare viteză care oferă oaspeților vederi ale castelului Arendelle și Frozen Ever After, o plimbare cu barca alături de Anna, Elsa, Kristoff, Marshmallow, renul Sven, omul de zăpadă Olaf și Pabbie Troll. În timp ce vizitatorii plutesc prin Frozen Ever After, personajele cântă melodii din filme, inclusiv „Do You Want to Build a Snowman?”, „Let It Go” și „For the First Time in Forever”, înregistrate în filmul original, în limba engleză. Michael Moriarty, directorul general al Hong Kong Disneyland, a numit Parcul World of Frozen „cea mai captivantă atracție pe care am construit-o vreodată”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
image png
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
florin calinescu png
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net