Polițistul violator David Carrick, care a batjocorit femei timp de 17 ani, a fost condamnat. Ce sentință a primit

Au apărut imagini cu dulapul unde polițistul violator David Carrick închidea și viola femeile. Imediat după audiere a apărut o imagine în care se observă dulapul mic de sub scări unde femeile erau torturate, potrivit The Sun.

Un ofițer de poliție din Londra, violator în serie: David Carrick FOTO Profimedia

În dulap era o cameră performantă, cu microfon, prin care polițistul în vârstă de 48 de ani se uita la victime cât timp el era plecat la serviciu și le insulta prin intermediul microfonului.

Polițiștii au descris dulapul ca fiind foarte mic, în care ar putea încăpea doar un câine. Aici, a fost închisă o femeie de cel puțin zece ori.

Procurorul Tom Little a spus că dacă femeia îl supăra pe David, „era pedepsită uneori cu acte de violență, iar în alte dăți era închisă într-un mic dulap sub scări”.

Dulapul cel mic nu era singurul loc în care femeile erau abuzate. El viola femeile și în baie sau în alte camere din casa sa.

Curtea Southwark din Londra a declarat că polițistul le trimitea femeilor poză cu pistolul său în timp ce ele erau închise și le transmitea următorul mesaj: „Amintiți-vă că eu sunt șeful!”.

Carrick a avut și relații de lungă durată, dar unele femei l-au cunoscut prin intermediul site-urilor de întâlniri, în baruri sau cluburi sportive. El a violat o femeie pe care a cunoscut-o la un bar și a amenințat-o cu arma, apoi a dus-o la fosta lui casă din sudul Londrei. Printre victime se numără și doi agenți de poliție, câțiva prieteni din copilărie și o femeie de serviciu.

Citește și - Bunicul Luizei Melencu, acuzat de Gheorghe Dincă de abuz asupra propriei nepoate: «Mă spânzuram dacă faceam așa ceva»

Procurorul a spus că David s-a folosit de puterea și controlul pe care le avea ca ofițer de poliție pentru a viola și ataca femeile. În plus, el le amenința pentru a nu depune plângere împotriva lui.

Ce pedeapsă va primi David Carrick

David Carrick a lucrat în cadrul Poliţiei Metropolitane din Marea Britanie și a fost închis, ieri, 6 februarie. El a recunoscut că a comis 49 de infracțiuni, dintre care 24 acuzații de viol, împotriva a 12 femei, pe o perioadă de 17 ani.

I-au fost aduse și alte acuzații, care includ cel puțin 85 de infracțiuni, de altă natură față de cele pe care a recunoscut că le-a efectuat, alte 71 de atacuri sexuale și 45 de violuri. Instanța a chemat și câteva dintre victimele polițistului. Una dintre ele a spus: „Am întâlnit necuratul. Am crezut că mă va ucide”.

El a primit nouă plângeri înainte de a fi acuzat, ceea ce l-a indignat pe polițist și își revărsa furia asupra victimelor sale. David a fost concediat în urmă cu o lună și a fost condamnat la cel puțin 30 de ani după gratii.

Barbara Gray, comisar asistent al Poliției Metropolitane, și-a cerut scuze victimelor lui Carrick, pentru că nu a fost condamnat încă de la prima plângere și că a durat atât de mult pentru a primi pedeapsa meritată.

Judecătoarea a lăudat femeile pentru că au avut curaj și au mărturisit în public traumele prin care au trecut.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net