Prietenia dintre o pisică și un porc, o lecţie de viaţă

Laura și Marina dorm împreună
Laura și Marina dorm împreună

Prietenia între două necuvântătoare a înduioșat inimile iubitorilor de animale. Laura, un porcușor simpatic, avea să ajungă prânzul cuiva, dar a fost salvată de la ferma unde era ținută și dusă la un centru pentru animăluțe. Acolo, ea a întâlnit un pui de pisică drăgălaș, pe nume Marina. Cele două s-au împrietenit instant, iar acum sunt nedespărțite. Acum, Laura și Marina se răsfață în pătuț, mănâncă de zor și cresc frumos împreună. Au ajuns chiar și celebrități pe internet.

O prietenie neobișnuită s-a format între două animale de la Interspecies Equality Sanctuary, din Santiago, Chile, relatează metro.co.uk. Reprezentanții sanctuarului de animale au scris pe Facebook despre relația inedită dintre un porc și o pisică, iar internauții s-au îndrăgostit instant de cele două animăluțe: „De când a ajuns aici, Laura a fost îngrijită cu multă dragoste, așa cum merită un copil. Ea s-a împrietenit foarte tare cu pisicuța Marina, demostrând că, atunci când vine vorba de relații de prietenie și respect, nu contează specia din care facem parte”.

Laura și Marina oferă o lecție de iubire, din care și oamenii pot învăța. Ele au găsit una în cealaltă un suflet pereche, ambele fiind salvate de o soartă, cel mai probabil, necruțătoare. Laura ar fi ajuns în farfuria cuiva, dacă oamenii inimoși de la Interspecies Equality Sanctuary nu ar fi salvat-o, iar micuța Marina n-ar fi rezista prea mult pe străzi, fiind încă mică și firavă. Cele două animăluțe fac totul împreună: dorm, mănâncă, se joacă și stau la pozat, ca niște modele veritabile.


    Laura și Marina dorm împreunăFoto: Facebook
Laura și Marina dorm împreunăFoto: Facebook
zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
celine dion jpeg
cub Andreea Perju png
cub camelia șucu (1) png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
andreea marin
meghan markle 4 jpg
image
image
image
image
image
image
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png
baza urs profimedia jpg
Hubert și June au fost înmormântați împreună jpg
masina de spalat jpg