Primul SPA pentru vaci! Bovinele sunt pupate, masate și scărpinate

Vacile nu sunt în mod normal animale la care te gândești că le-ar plăcea să fie răsfățate, însă nu este deloc așa!  Thomas, din Texas, SUA, are grijă de văcuțele de la ferma ei ca de niște staruri de la Hollywood. Le masează, le face măști, le piaptănă și le servește cu cele mai delicioase gustări.

image

Leeanna Gabbrielle Thomas face asta cu toate vacile ei, dar mai ales cu vițeii nou-născuți. Recent, unul dintre videoclipurile publicate de ea pe Tik Tok a devenit viral. În imagini, un vițel este masat și răsfățat de Leeanna. „Acest vițel slab, în vârstă de doar o săptămână, a fost răsfățat și hidratat după ce s-a născut într-una dintre cele mai fierbinți zile din sud-estul Texasului”, a explicat femeia.

Vițelul a primit și fructe, iar pentru ca răsfățul să fie complet a fost spălat, masat și scărpinat, apoi a fost înfășurat într-un halat pentru a-l împiedica să răcească. Gabrielle obișnuiește să le arate urmăritorilor ei de pe Tik Tok și Instagram viața sa de zi cu zi de la fermă. Ea are grijă de bovinele sale ca de niște copii, le oferă tot ce e mai bun și spune că sunt extrem de inteligente. De asemenea, în multe din videoclipurile ei le arată oamenilor cum ajută ea vacile să nască și cum le salvează vițeii, atunci când sunt bolnavi.

Potrivit Departamentului de Agricultură din Texas, Texasul găzduiește aproximativ 13 milioane de vite și viței, fiind pe primul loc în SUA pentru numărul total de bovine. Industria vitelor de carne este de departe cel mai mare sector din industria agriculturii din Texas. Deși Leaanna folosește vacuțele ei pentru lapte, ea nu le sacrifică pentru carne.

„Văcuțele mele nu vor fi mâncate niciodată!”

Văcuțele mele nu vor fi mâncate niciodată! Le păstrez și le îngrijesc eu sau le vând oamenilor care le doresc ca animale de companie”, a scris Gabrielle, pe pagina ei oficiala de Instagram, acolo unde are peste 51.000 de fani. Însă, ea a recunoscut că nu e vegetariană, consumă carne în mod regulat, dar nu a vrut să spună dacă mănâncă și vită.

Pe lângă văcuțe, Leeanna Gabbrielle Thomas mai are și câteva zeci de găini, de la care se bucură zilnic de ouă. Cu toate acestea, pentru găinușe nu a făcut până acum un spa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net