Principalele motive care le împing pe femei să aibă relaţii extraconjugale

Ultima actualizare:

    Răzbunarea este unul dintre motivele cel mai des întâlnite din cauza căruia femeile ajung să-şi înşele partenerii de viaţăfoto: shutterstock
Răzbunarea este unul dintre motivele cel mai des întâlnite din cauza căruia femeile ajung să-şi înşele partenerii de viaţăfoto: shutterstock

Nu există scuze pentru infidelitate, dar există explicaţii, motive care pot arăta de ce o persoană a ajuns să aibă o relaţie extraconjugală. Se spune că bărbaţii înşală pentru sex în timp ce femeile o fac pentru dragoste. Într-adevăr, sunt şi unele reprezentante ale sexului frumos care o fac pentru sex, însă cele mai multe sunt infidele pentru a avea şansa la o nouă iubire. Iată care sunt principalele motive care le împing pe femei să devină adultere.

Relația este din ce în ce mai plictisitoare

De cele mai multe ori se întâmplă ca într-un cuplu să se instaleze rutina. Din acest motiv, femeile pot avea senzaţia că relaţia a devenit plictisitoare şi că nu mai sunt satisfăcute. În această situaţie, multe dintre ele preferă să aibă aventuri pentru a simţi din nou fiorii dragostei decât să facă eforturi pentru a readuce dorinţa în relaţia cu partenerul.

Atunci când vor să se răzbune pe iubit

Răzbunarea este unul dintre motivele cel mai des întâlnite din cauza căruia femeile ajung să-şi înşele partenerii de viaţă. În ziua de astăzi, reprezentantele sexului frumos nu mai rămân indiferente şi nu mai acceptă faptul că sunt înşelate de iubiţi. Dacă se întâmplă ca o femeie să aibă dovezi concrete sau doar bănuieşte că este înşelată, poate fi determinată la rândul ei să înşele doar din dorinţa de a se răzbuna. Ele consideră că ceea ce fac se justifică din moment ce au fost înşelate.

Nu se mai simt iubite

În cele mai multe cazuri femeile nu înşală pentru că acasă nu au parte de sex cu partenerul de viaţă. De fapt, trădarea lor are o mare legătură cu lipsa afecţiunii, iubirii şi atenţiei din partea acestuia. Vreţi să ştiţi adevăratele motive pentru care femeile înşală? Vor să se simtă iubite, respectate, apreciate şi îşi doresc să fie pe primul loc în sufletul bărbatului pe care îl iubesc.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net