Probleme în cuplu. Divorţul pare, pentru mulţi, o decizie înţeleaptă

gfd 0 jpeg
Chiar dacă nimeni nu priveşte cu ochi buni divorţul, de cele mai multe ori, s-a dovedit a fi este cea mai bună decizie foto: 123RF

Numărul divorţurilor creşte de la an la an iar încrederea în longevitatea relaţiei şi optimismul cu care două persoane decid să se căsătorească au ajuns să fie privite desuet. Nici vorbă de căsniciile sau relaţiile "de-o viaţă".

O căsnicie nereuşită ne poate afecta pe viaţă. Chiar dacă nimeni nu priveşte cu ochi buni divorţul, de cele mai multe ori, s-a dovedit a fi este cea mai bună decizie pe care o puteţi lua şi este cea mai bună cale spre un nou început.

Viaţa ne poate pune uneori şi în faţa unor situaţii nedorite, aşa cum este divorţul de persoana pe care la un moment dat, am iubit-o foarte mult. Divorţul reprezintă actul definitiv de desfacere a căsătoriei. Dacă se întâmplă să ajungi la divorţ înseamnă că este o decizie de care aveai nevoie, luată pe propria răspundere. Nu încerca să te învinovăţeşti doar pe tine, cu atât mai mult cu cât, divorţul a survenit datorită faptului că relaţia nu putea să persiste într-o situaţie gravă şi deranjantă pentru ambii parteneri.

Divorţul chiar poate fi şi o soluţie, nu doar o problemă. Poate fi o soluţie către o viaţă mai liniştită, către un nou început alături de o persoană care să te merite. Împortant este să înveţi din propriile greşeli şi să îţi dai seama ce anume a dus la această ruptură, pentru a ştii pe viitor ce trebuie să corectezi şi ce trebuie să eviţi.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Adelina Pestriţu
Tora Vasilescu
Mihai Șora Sursă: Profimedia
FotoJet jpg
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
alimente shutterstock 392741167 jpg
vladimir putin si bomba nucleara
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg