Pulovere negre pentru bărbați pentru toamna și iarna? TOPul nostru 5

29 septembrie 2020
article img

Dacă este frig şi a început toamna, ai nevoie de un pulover negru elegant bărbătesc pe care să îl poţi purta în mai multe situaţii şi care să îţi ofere tot confortul necesar în zilele friguroase.

Pe Bolf.ro poţi alege din numeroase variante de pulovere negre, dar se pune firesc întrebarea care ar fi cel mai potrivit pentru tine. Iată un top cu 5 dintre puloverele negre pentru bărbaţi de care merită să ţii cont. 

Pulovere negre la baza gâtului pentru bărbaţi

Puloverele negre bărbăteşti la baza gâtului sunt ideale pentru a te echipa cu un strat suplimentar care să se poată combina în egală măsură cu o cămaşă albă Oxford sau o cămaşă albastră chambray. Fabricat din lână sau dintr-un amestec de acril şi poliester, acesta este un pulover versatil pe care vei dori să îl ai la îndemână pentru diverse ocazii. 

Puloverele negre cu nasturi pentru bărbaţi

Dacă vrei un pulover gros de calitate, cu o alură clasică şi totuşi modernă şi personalizată, optează pentru un model cu nasturi. Este uşor de îmbrăcat şi va deveni un strat suplimentar pe care îl vei putea folosi deseori toamna şi chiar iarna, în zilele cele mai friguroase. Secretul confortului oferit constă în procentul de lână sau acryl pe care îl conţine. 

Puloverele negre cu anchior în formă de V pentru bărbaţi

Puloverele cu anchior în formă de V sunt printre cele mai masculine şi potrivite pentru diverse tipuri de siluete. Este un pulover cu o croială clasică care se poate purta în fiecare zi, potrivit pentru activităţi variate, de la plimbări prin natură, până la antrenamente şi ieşiri în oraş. Este un pulover negru extrem de versatil pe care îl poţi purta direct pe piele, sau peste o cămaşă elegantă. Pentru a preveni supraîncălzirea şi reţinerea mirosurilor, alege un model care conţine cât mai puţin poliester. 

Puloverul negru pe gât pentru bărbaţi

Puloverele pe gât se încadrează la croiala clasică de tip golf şi se potrivesc de minune bărbaţilor energici. Totodată, sunt genul de pulovere bărbăteşti potrivite pentru orice siluetă şi se pot purta în nenumărate situaţii: plimbări, antrenamente, ieşiri în oraş cu prietenii, drumeţii, etc. De asemenea, va arăta extraordinar purtat ca strat suplimentar cu un sacou elegant, dar şi cu o jachetă de piele clasică. Pentru confort termic şi o atingere plăcută, alege un model de pulover negru pe gât care conţine cât mai puţin poliester şi cât mai multă lână sau acryl. 

Puloverul slim fit pentru bărbaţi

Dacă majoritatea puloverelor găsite în magazin sunt prea mari pentru tine, un pulover slim fit negru este exact ceea ce ţi-ar trebui. Acestea sunt subţiri şi arăta extrem de profesional pentru a putea fi purtate atât la birou cu un sacou, cât şi la o întâlnire romantică. Este un pulover modern şi călduros care se va mula pe silueta ta atât de bine, încât vei ajunge să nu îţi mai doreşti să îl dai jos. Pentru o atingere plăcută cu pielea, alege un model care conţine cât mai mult acryl sau lână.