Răcoreşte-te vara asta cu o partidă de sex sub duş

Ultima actualizare:

    Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Razele soarelui ne fac mai sensibili la atingeri, iar pe noi mai dornici de experienţe noi. Mai mult soare, mai multă dorinţă şi mai multă plăcere. Zilele fierbinţi, însă, au întotdeauna şi efecte secundare: deshidratare după o partidă de amor, alergie la soare sau înţepături de insecte.

Te poţi bucura de plăcere maximă şi în timpul anotimpului cald dacă ţii cont de câteva sfaturi ale sexologilor germani. Ei au descoperit 8 locuri pentru un sex perfect vara asta, potrivit ziarului german „Bild”. 

În mare. Ce poate fi mai plăcut decât o partidă de sex în mare cu partenera? Alege un loc discret, departe de ochii curioşilor. Vă puteţi bucura de un preludiu fierbinte chiar în valurile mării, iar în camera de hotel continuaţi ce aţi început în apă.

Pe pardoseală. Cauţi un loc răcoros să scapi de căldură? Încearcă podeaua! Cel mai frumos loc de făcut dragoste în casa ta nu mai este patul. Numai pardoseala te răcoreşte în zilele fierbinţi de vară.

Pe plajă. Caută locaţia perfectă pentru o partidă fierbinte de sex pe plajă. Roagă-ţi iubita să aleagă o rochiţă vaporoasă, care să acopere „zona încinsă”. Faceţi sex la răsărit pentru că plaja e goală şi nu vă deranjează nimeni. Seara e riscant, din cauza petrecăreţilor.

Sub un copac. Probabil cea mai bună modalitate de-a te simţi în armonie cu natura! Sprijiniţi-vă de trunchiul unui copac bătrân, apoi roagă-ţi partenera să-şi pună piciorul în jurul taliei tale. Caută cel mai izolat copac din poieniţă, ca să nu te trezeşti cu musafiri nepoftiţi.

În cort. Dacă îţi piere pofta de sex în natură, gândindu-te doar la insectele care mişună în jurul tău, optează pentru un cort. Este recomandat că alegi unul de minimum 4 persoane, ca să aveţi loc să aveţi mai mult loc pentru nebunii.

În parc. Te-a luat valul după câteva sărutări pe banca din parc? Nimic mai incitant! Păstrează pe tine hainele să nu fii prins de biciclişti sau pietoni şi ascunde-te într-o tufă generoasă. Aşa este mai uşor să găseşti o explicaţie în caz de urgenţă...

În barcă. Cu toată viteza înainte! O barcă este locul potrivit să atingi plăcerea maximă într-o zi călduroasă de vară. Poziţia misionarului este cea mai indicată să vă iubiţi în ritmul valurilor. 

Pe maşina de spălat. Aşază-te pe maşina de spălat pornită, în timp ce partenera ta se află deasupra cu picioarele aşezate în jurul taliei tale. Vibraţiile produse de maşina de spălat aflată la centrifugă vor fi atât de intense, încât niciodată sexul nu va mai fi la fel.

De ce este bine să facem mai mult amor vara

-libidoul este la cote maxime

-emisfera stângă, responsabilă cu raţiunea, este în „vacanţă”

-sexul conferă strălucire părului, curăţă porii şi hidratează pielea

-modelează talia şi tonifică musculatura

-ne apără de stres

-încetineşte îmbătrânirea

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
Raceala la pisici pisica cu labuta pe fata 768x512 webp
pyramids 2159286 1280 jpg
urs oreo furat dulciuri jpg
aeronava animawings jpeg
pestera vantului jpg
supermarket 949913 1280 jpg
adolescent supravietuire alunecare 120m jpg
MAE
image
actualitate.net
image
actualitate.net