Relaxarea, factorul cel mai important în a ajunge la orgasm

Ultima actualizare:

    Sărutul îmbunătăţeşte întregul act sexual, datorită creşterii nivelului de hormoni ai plăcerii şi ne face mai receptivifoto: 123RF
Sărutul îmbunătăţeşte întregul act sexual, datorită creşterii nivelului de hormoni ai plăcerii şi ne face mai receptivifoto: 123RF

Femeile vor să îl aibă, bărbaţii fac tot posibilul ca partenerele lor să atingă climaxul, însă de cele mai multe ori o partidă de sex nu se finalizează cu orgasm din partea reprezentantelor sexului frumos.

Din ce în ce mai multe femei se plâng se lipsa orgasmului, dar care recunosc, în acelaşi timp, că iau cu ele în dormitor toate grijile de peste zi. Cercetătorii susţin că psihicul are un rol foarte important în atingerea orgasmului, mai ales în cazul femeilor.

În timp ce bărbaţii se concentrează strict asupra senzaţiilor fizice, femeile se excită mai uşor când sunt relaxate. S-a constatat că în timpul sexului, părţile creierului responsabile cu frica, anxietatea şi emoţiile sunt tot mai puţin active, iar în timpul orgasmului acestea nu funcţionează.

De aceea, trebuie să depunem un minim de efort şi să mai uităm de stres în momentele intime. Un bun început ar fi sărutul mai des. Buzele conţin, de exemplu, de 100 de ori mai multe terminaţii nervoase decât vârful degetelor, iar sărutul activează părţi ale creierului care scad nivelul de stres.

Tot cercetătorii susţin că sărutul îmbunătăţeşte întregul act sexual, datorită creşterii nivelului de hormoni ai plăcerii şi ne face mai receptivi.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net