Roșcata asta adoră să pozeze dezbrăcată lângă picturile ei: „Îmi place să umblu goală”


    Îi place să-și dea jos hainele după ce termină opera de artăFoto: Facebook
Îi place să-și dea jos hainele după ce termină opera de artăFoto: Facebook

Este frumoasă, talentată, îi place ca lucrările ei artistice să fie cât mai ilegale, dar îndrăzneala ei nu se oprește aici. Această frumoasă roșcată adoră să pozeze goală lângă desenele ei graffiti.

Este cunoscută în spațiul online sub pseudonimul Staytrue și a mărturisit că i-a venit această idee îndrăzneață după ce a văzut că pe Internet a circulat un material video în care artiste graffiti ca și ea au întreținut acte sexuale în public, informează Daily Star.

Nu a vrut să meargă chiar atât de departe cu erotismul, dar chiar și așa, imaginile sale incendiare au stârnit imaginația internauților. Staytrue a fost filmată în timp ce-și realiza operele de artă purtând ținute extrem de provocatoare și pictând pereții și vagoanele trenurilor într-un mod atât de senzual cum numai ea ar putea. La finalul lucrării, obișnuiește să-și dea jos puținele haine și să se pozeze goală lângă graffiti.

simeon stalpnicul png

Misterioasa roșcată, care poartă o mască, pentru a nu fi recunoscută (fiind de altfel, singura ei piesă vestimentară), a publicat imaginile nud, dar parțial cenzurate, pe Facebook, unde riscă să fie interzisă din cauza detaliilor ei intime mult prea explicite. „Mă dezbrac când pozez, dar de fapt sunt complet goală tot timpul. Îmi place să nu port haine. Dorm dezbărcată, mă trezesc dezbrăcată. Dacă ar fi fost legal aș fi umblat și pe stradă goală.


    Îi place să poarte ținute provocator de sumare atunci când picteazăFoto: Facebook
Îi place să poarte ținute provocator de sumare atunci când picteazăFoto: Facebook

Ea recunoaște că au fost momente când a avut și probleme cu legea. „Odată, am fost urmăriți de doi polițiști care s-a nimerit să treacă pe-acolo și ne-au văzut ce făceam. Am continuat să alergăm, până când am fost siguri că am scăpat.”

De asemenea, roșcata susține că este cât se poate de „cuminte” și nu-și înșală iubitul, în ciuda faptului că atrage în acest fel atenția a sute de bărbați.

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
cub vica blochina png
7 vedete la sag awards jpg jpeg
Michael Klein, Facebook jpg
ceai somn jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
image
image
image
image
image
image
ceai somn jpg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea