Rusoaica Tatiana Tuznova vrea să devină păpuşă Barbie în mărime naturală. Ce sacrificii nebuneşti face

Ultima actualizare:

    Tatiana vrea să intre în Cartea Recordurilor ca persoana care deţine cele mai multe păpuşi Barbie Foto: Captură video
Tatiana vrea să intre în Cartea Recordurilor ca persoana care deţine cele mai multe păpuşi Barbie Foto: Captură video

A avea un hobby nu este un lucru de condamnat, însă unii oameni duc pasiunea pentru anumite obiecte sau activităţi la extrem. Aceasta este şi situaţia în care se află Tatiana Tanya Tuznova, din Rusia. Cea mai mare dorinţă a rusoaicei de 32 de ani este să deţină recordul pentru cea mai mare colecţie de păpuşi Barbie şi să trăiască o viaţă de poveste. Iată ce sacrificii a făcut pentru a se asemăna cu păpuşa sa preferată şi cum decurge o zi din viaţa sa!

Tatiana are 32 de ani, un soţ şi copii şi o pasiune apoape bolnăviciosă pentru tot ce ţine de universul păpuşilor Barbie. Femeia, care susţine că nu are timpul necesar pentru a se întâlni cu prietenii, a cheltuit 120.000 de lire sterline din dorinţa de a arăta precum celebra păpuşă, iar în casa sa se află mai mult de 1.500 de figurine Barbie.

Rusoaica a dezvăluit publicaţiei britanice thesun.co.uk faptul că hobby-ul pe care îl are nu îi permite să se ocupe de nimic altcev, necesitând toată energie pe care ea o posedă. “Nu am prieteni şi nici nu am timp să îmi fac prieteni. Îmi place să fiu singură, în acest fel nimeni nu interferează cu gândurile mele. Îl am pe soţul meu, iar el este cel mai bun prieten al meu”, a declarat aceasta.

Tatiana a devenit Barbie full-time după ce a eşuat în aspiraţia sa de a deveni educatoare. A explicat că nu voia să trăiască cu un salariu de 71 de lire pe săptămână şi cu alte 22 de lire pe care le obţinea în urma curăţeniei pe care o făcea în alte case. „Era mult prea trist să îmi imaginez că voi curăţa podele întreaga viaţă. Să fiu Barbie nu este job-ul meu, ci un stil de viaţă. Atunci când sunt insultată în mediul online le răspund oamenilor că sunt un model pozitiv pe care copii lor să îl urmeze căci nu beau alcool şi nu fumez. Inspir un stil de viaţă sănătos”, relatează  Tatiana, conform thesun.co.uk. 

Cu toate că Tatiana încearcă să argumenteze decizia sa, oamenii nu sunt interesaţi să audă explicaţiile şi continuă să o condamne şi să o judece foarte aspru pentru operaţiile estetice prin care a trecut. “Nu sunt interesaţi de faptele bune pe care le-am făcut. Vor să ştie ce vârstă am, de câte ori am fost căsătorită, dacă am copii, câte operaţii estetice am făcut şi ce culoare are lenjeria mea intimă, a completat Tatiana”, pe un ton revoltat.

Rusoaica recunoaşte că acest stil de viaţă îi ocupă tot timpul, dar că este într-adevăr fericită, căci face ceea ce îi place. „Muncesc înregistrând cântece şi susţin concerte, creez haine pentru copii şi adolescenţi. În plus, închiriez un studio unde se pot desfăşura şedinte foto. Nu mă satur niciodată de roz, toate hainele mele au culoarea asta”, a dezvăluit Tatiana.

Soţul ei a înţeles obsesia pe care o are aleasa inimii sale şi nu o condamnă. Din contră, face tot ce îi stă în putinţă pentru a contribui la ea şi a o face pe Tatiana să se simtă cea mai iubită femeie. „Soţul meu este doctor estetician, ne-am întâlnit pentru prima dată în cabinetul său, dar am reuşit să îl cuceresc cu ajutorul vocii mele într-o seară de karaoke. Acum el îmi face des cadouri în stilul Barbie, ultimul dar primit a fost o maşină Mini Cabrio de culoarea roz aprins”, povesteşte Tatiana.

În finalul interviului acordat publicaţiei The Sun, Tatiana a desprins o concluzie optimistă, care sa îi justifice pasiunea dusă spre nebunie. „Cel mai important lucru pe care îl poate avea o persoană este propria indiividualitate. Toată lume este la fel în zilele noastre, însă este foarte greu să mă copieze căci am un stil aparte, la care am lucrat ani întregi şi pentru care am cheltuit mulţi bani”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net