S-a decis culoarea anului 2024. Semnificația sa este extrem de specială: „Capătă un nou sens...”

S-a decis culoarea anului 2024! Pantone a decis ca anul ce ne așteaptă să fie reprezentat cu nuanța Peach Fuzz, în traducere piersiciu! O culoare caldă, care inspiră calmitate și armonie și care aduce cu sine o semnficație deosebită la care toți ar fi bine să luăm aminte. 

Ce culori sa porti pentru a face impresie buna  Sursa foto Pixabay jpg

S-a decis culoarea anului 2024

Acest piersiciu superb, îndeamnă la tandrețe și senzualitate, iar semnificația sa se învârte în jurul ideii de emoție și sentimente față de cei din jur. Culoarea anului 2024 ese despre a fi împreună cu ceilalți și de a crea un mediu amonios și plin de pace. Peach Fuzz, este considerată o nuanță caldă, ce poate sugera o atmosferă de sensibilitate și delicatețe.

O piersică blândă catifelată al cărei spirit atotcuprinzător îmbogățește mintea, corpul și inima. O nuanță caldă și confortabilă care evidențiază dorința noastră de a fi împreună cu ceilalți și sentimentele pe care aceasta le creează, PANTONE 13-1023 Peach Fuzz prezintă o abordare proaspătă a unei noi moliciuni.

Subtil senzuală, PANTONE 13-1023 Peach Fuzz este o nuanță de piersică sinceră care aduce un sentiment de tandrețe și comunică un mesaj de grijă și împărtășire, de comunitate și colaborare”, este descrierea făcută de Pantone culorii.

Semnificația sa este extrem de specială

Leatrice Eiseman, directorul executiv a Institutului de Culori Pantone, afirmă că această nuanță poate aduce un nou înțeles vieții. Vorbim așadar, despre o compasiune care ar trebui să ne caracterizeze anul viitor, având în vedere vremurile tulburi pe care le trăim. 

„Pe măsură ce intrăm în 2024, unele dintre lucrurile care au devenit deosebit de evidente pentru noi este conceptul de stil de viaţă care capătă un nou sens. Am trăit în această perioadă de agitaţie în multe aspecte ale vieţii noastre şi, ca urmare a acestui fapt, nevoia noastră de îngrijire, empatie şi compasiune continuă să devină tot mai puternică pe măsură ce ne imaginăm un viitor mai paşnic”, a spus Eiseman pentru Time.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
mario ilie roman uk jpg
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net