S-a demonstrat ştiinţific! O femeie din patru mimează orgasmul

image
O treime din femei îşi spionează iubitul

Un sfert dintre femei recunosc că se prefac că au orgasm la fiecare act sexual, arată un studiu la care au participat aproximativ 50.000 de persoane din SUA, Australia şi Marea Britanie, scrie "The Daily Mail".

Pentru a compensa un pic ofensa adusă masculilor, studiul ţine să precizeze că, mult mai norocoase, 30% dintre femei nu sunt nevoite să mimeze niciodată. Una din patru femei, din participantele la studiu, a spus că "nu este total satisfăcută de viaţa ei sexuală" şi tot atâtea au declarat că "nu au o viaţă sexuală".

Contrar unor păreri populare, doar 44% din femei au spus că ele cred în instituţia căsătoriei, comparativ cu 70% din bărbaţi.

De cealaltă parte, peste o treime dintre bărbaţii participanţi la studiu au recunoscut că s-au prefăcut cel puţin o dată.

De asemenea, 40% din bărbaţi spun că au fost doar "relativ satisfăcuţi" de vieţile lor sexuale, dar că "se poate şi mai bine", în timp ce 22% au declarat că nu mai au demult au o viaţă sexuală.

Lipsa de încredere în bărbaţi este probabil justificată: peste 50% din aceştia au declarat că mint în ceea ce priveşte numărul partenerilor sexuali.

O treime din femei îşi spionează iubitul

image
Grăsimea, inamicul sexului

De asemenea, întrebate dacă îşi verifică partenerul, o treime dintre femei au spus că şi-au spionat iubiţii, citind corespondenţa lor electronică şi sms-urile din telefoanele lor.

Grăsimea, inamicul sexului

Problemele legate de surplusul de greutate pot reprezenta un impediment major în relaţiile sexuale, 50% din bărbaţi spunând că şi-ar părăsi iubita dacă aceasta s-ar îngrăşa.

simeon stalpnicul png
Grăsimea, inamicul sexului

În schimb, 67% din femei spun că acest lucru nu le-ar face să-şi părăsească iubiţii.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
Iohannis Summit NATO FOTO Presidency
The Oppidum propune cel mai mare buncăr pentru miliardari din lume FOTO Oppidum/Mega
image
image
image
image
6 baza 1 garsoniera jpg
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Tragedie Indonezia, EPA jpg