S-a trezit cu 20.000 de albine în mașină! Motivul incredibil

Ultima actualizare:

    Albinele au băgat spaimă în proprietarul mașiniiFoto Metro.co.uk
Albinele au băgat spaimă în proprietarul mașiniiFoto Metro.co.uk

Un roi de 20.000 de albine a speriat de moarte un șofer! Ele au urmărit mașina timp de două zile și ori de câte ori se oprea o acopereau, părând că sunt în căutarea a ceva. Regina rămăsese blocată în acel automobil, iar albinele au pornit o "misiune" de salvare incredibilă.

Potrivit Metro.co.uk, când proprietarul automobilului s-a întors, a plecat fără să știe ce se ascundea în mașina sa. Roiul însă știa, astfel că a urmărit-o timp de două zile. „Credem că regina a fost atrasă de ceva din mașină, probabil ceva dulce și a reușit să pătrundă printr-un orificiu de la ștergătorul lunetei sau poate pe la balamale", a povestit Roger Burns (65 de ani), apicultorul căruia îi aparține stupul.

„Roiul de vreo 20.000 de albine a urmărit mașina și au acoperit spatele acesteia. Am adus o cutie de carton și le-am adunat cu grijă cât de repede am putut deoarece eram îngrijorat, fiind un roi mare de albine în mijlocul străzii principale", a mai adăugat acesta.

Apicultorul s-a ales cu 15 -20 de înșepături, dar a reușit să închidă albinele în cutie, pe care apoi a așezat-o pe acoperișul mașinii pentru a aștepta că regina să iasă. Cu toate că în cele din urmă dădea semne să părăsească automobilul, o simplă adiere de vânt a fost suficientă pentru a o face să se întoarcă în mașină. 

Apicultorul a încercat să închidă albinele într-o cutie de carton
Apicultorul a încercat să închidă albinele într-o cutie de carton

În tot acest timp, proprietarul mașinii nu știa nimic despre ceea ce se întâmpla. „Cred că proprietarul a tras o mică sperietură din cauza roiului care îi tot dădea târcoale și dorea să scape de el fără să-și dea seama că albinele erau atrase de mașină din cauza reginei. Scenariul s-a repetat timp de două zile, dar în cele din urmă, albinele și-au recuperat regina”.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net