S-au căsătorit după o logodnă de 60 de ani

Mai ceva ca în filme! Un cuplu scoţian a avut cea mai lungă logodnă din lume. Un bărbat de 90 de ani şi o femeie de 89 de ani s-au căsătorit în sfârşit, după o logodnă de 60 de ani.

S-au întâlnit prima oară în anii 1950, dar atunci fiecare era căsătorit cu altcineva! Alex Hamilton, de 90 de ani, s-a căsătorit cu Jane, de 89 de ani, sâmbăta trecută, după o logodnă de 60 de ani, în Tillicoultry, Scoţia.

Alex a cerut-o prima oară pe Jane de soţie în 1962, dar, din cauza ”vieţii ocupate”, abia acum s-au căsătorit, la vârste la care oamenii se gândesc mai degrabă la înmormântare decât la nuntă.

S-au cunoscut în anii ‘50  

Alex a cunoscut-o mai apropiat pe Jane în 1956. Divorţase şi trăia împreună cu doi copii din prima căsătorie. Jane divorţase şi ea şi trăia împreună cu copilul ei, în Birmingham.

Au început să aibă o relaţie amoroasă şase ani mai târziu, cand s-au logodit şi el i-a cerut mâna. Dar, fiind părinţi şi ocupându-se de afaceri, nu şi-au mai făcut timp de nuntă ani şi ani de zile. Asta, deşi au mai avut doi copii împreună.

Nepoţii s-au ocupat de nuntă

Acum, la nunta târzie pe care au făcut-o, au fost prezenţi toţi cei cinci copii ai lor şi cei 11 nepoţi. Nepoata Claire McDonald, de 29 de ani, şi nepotul, Craig McDonald, de 23 de ani, s-au îngrijit de toate cele necesare pentru nuntă, inclusiv de tortul de nuntă cu flori comestibile.

Mirii au fost foarte emoţionaţi în cea mai importantă zi din viaţa lor. Jane a fost îmbrăcată în rochie albă de dantelă şi pantaloni albi, dar a avut nevoie de un scaun cu rotile când a fost condusă la altar de una dintre fiicele lor, care a spus: ”Se iubesc ca în prima zi. Încă flirtează. Tata e tot timid, mama este mereu cea de acţiune”.

Alex a purtat la nuntă un costum tradiţional scoţian.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net