S-au urcat pe mașina de poliție pentru a dansa erotic în fața oamenilor legii


    Au dansat erotic pe mașina de polițieFoto: captură foto/Youtube
Au dansat erotic pe mașina de polițieFoto: captură foto/Youtube

Polițiștii americani se confruntă deseori cu situații ciudate din partea cetățenilor recalcitranți. de această dată, o femeie a fost filmată în timp ce dansa într-un mod indecent în fața unei mașini de poliție, chiar sub privirile oamenilor legii.

Momentul a fost filmat de un martor pe nume Chris care a publicat materialul video pe Internet. Întâmplarea s-a petrecut se pare la sfârșitul lunii februarie în New York, după cum relatează Daily Star.

Alți martori au declarat că au azuit care a fost dialogul dintre femeie și polițiști. „Scuzați-mă domnule, pot să dansez pe mașina dumneavoastră?”, a întrebat femeia de culoare foarte îndrăzneazță, în timp ce ofițerul de poliția i-ar fi răspuns: „N-am să spun nici da, nici nu, doar am să mă îndepărtez.”

Tânăra mai era însoțită de două fete, iar când una dintre ele s-a urcat pe mașină, unul dintre polițiști a strigat la ea să se dea jos și să înceteze. Martorii au declarat că polițiștii, în loc să le aresteze, n-au făcut decât să le spună fetelor că nu este bine ceea ce fac. Cel mai probabil, cele trei femei aveau chef de distracție și cum nu au fost violente, oamenii legii nu au avut un motiv serios să le aresteze...doar e America!

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub ioana nastase png
cub Kirstie Alley
profimedia 0742415693 jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg
vremea polei jpeg
seceta
3 metode eficiente cu ajutorul cărora îți poți reducere costurile la facturi jpg