S-au urcat pe mașina de poliție pentru a dansa erotic în fața oamenilor legii

simeon stalpnicul png
Au dansat erotic pe mașina de polițieFoto: captură foto/Youtube

Polițiștii americani se confruntă deseori cu situații ciudate din partea cetățenilor recalcitranți. de această dată, o femeie a fost filmată în timp ce dansa într-un mod indecent în fața unei mașini de poliție, chiar sub privirile oamenilor legii.

Momentul a fost filmat de un martor pe nume Chris care a publicat materialul video pe Internet. Întâmplarea s-a petrecut se pare la sfârșitul lunii februarie în New York, după cum relatează Daily Star.

Alți martori au declarat că au azuit care a fost dialogul dintre femeie și polițiști. „Scuzați-mă domnule, pot să dansez pe mașina dumneavoastră?”, a întrebat femeia de culoare foarte îndrăzneazță, în timp ce ofițerul de poliția i-ar fi răspuns: „N-am să spun nici da, nici nu, doar am să mă îndepărtez.”

Tânăra mai era însoțită de două fete, iar când una dintre ele s-a urcat pe mașină, unul dintre polițiști a strigat la ea să se dea jos și să înceteze. Martorii au declarat că polițiștii, în loc să le aresteze, n-au făcut decât să le spună fetelor că nu este bine ceea ce fac. Cel mai probabil, cele trei femei aveau chef de distracție și cum nu au fost violente, oamenii legii nu au avut un motiv serios să le aresteze...doar e America!

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
BeFunky collage (6) jpg
cub botez tort liam png
cub reghecamf bătaie png
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
reghe corina caciuc jpeg
visarion alexa
camioana trafic foto pixabay jpg
ceapa de buzau camp producatori (1) png
image
image
image
image
Marian Gaspar webp
metode de contracepție
taifun filipine jpeg
reconstituire crime caracal dinca anchetatori jpeg
prognoza meteo Sursă foto: Profimedia
kate middleton insarcinata