Scandal monstru pe motive rasiale într-un magazin: "Da, am votat cu Trump și ce?"

30 noiembrie 2016
simeon stalpnicul png
A st├órnit un scandal monstru, acuz├óndu-i pe to╚Ťi cei din magazin c─â o discrimineaz─âFoto: captur─â foto/Youtube

Dup─â ce Donald Trump a c├ó╚Ötigat alegerile preziden╚Ťiale, un val de atitudini xenofobe ╚Öi rasiste a ├«nceput s─â se manifeste ├«n societatea american─â, diviz├ónd-o ├«ntre votan╚Ťii lui Trump ╚Öi cei ai lui Hillary.

Un moment halucinant a fost filmat într-un magazin din Chicago, frecventat în general de persoanele de culoare. O femeie albă a stârnit un scandal monstru după ce vânzătorul i-a oferit o pungă reutilizabilă pentru produsele cumpărate, informează The Sun. Tânăra femeie și-a pierdut cumpătul și a început să strige că personalul magazinului o discriminează pe motive rasiale și pentru că a votat cu Trump.

A devenit cu adev─ârat vulccanic─â ├«n momentul ├«n care a observat c─â unii clien╚Ťi au ├«nceput s─â o filmeze cu telefoanele mobile. Materialul video care a surprins momentul ╚Öocant a fost realizat de martora Jessie Grady, pe care l-a publicat pe Internet.

Femeia sus╚Ťinea c─â personalul magazinului au for╚Ťat-o s─â cumpere o pung─â reutilizabil─â de un dolar. Angaja╚Ťii pot fi auzi╚Ťi pe ├«nregistrare cum ├«ncearc─â s─â-i explice c─â n-a obligat-o nimeni, dar nu mai au o altfel de pung─â suficient de mare pentru a-i ├«nc─âpea toate produsele.

C├ónd ceilal╚Ťi clien╚Ťi ├«ncearc─â s─â o calmeze, femeia pare de ne├«nduplecat ╚Öi chiar lanseaz─â diverse acuza╚Ťii. ÔÇ×Am votat pentru Trump. ╚śi ce? Vre╚Ťi s─â m─â bate╚Ťi pentru asta?ÔÇŁ, a ╚Ťipat femeia.

banica vicoveanca jpeg
irina tanase 13 jpg
andre JPG
00032 jpg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg