Se laud─â c─â a f─âcut amor cu 2000 de b─ârba╚Ťi dup─â ce ╚Öi-a schimbat sexul

simeon stalpnicul png
Foto: arhiv─â personal─â

S-a n─âscut ├«n corpul unui b─ârbat, dar nu se reg─âsea, a╚Öa c─â atunci c├ónd a putut, a optat pentru opera╚Ťia de schimbare de sex. De 14 ani este femeie, iar via╚Ťa sexual─â a lui Crystal Warren s-a schimbat radical.

Are aspira╚Ťii ├«nalte ├«n ceea ce prive╚Öte num─ârul de parteneri pe care vrea s─â-l ating─â. Are 48 de ani, de 14 ani tr─âie╚Öte ├«n corp de femeie ╚Öi se laud─â c─â a f─âcut sex cu 2000 de b─ârba╚Ťi, num─âr pe care vrea sa-l ├«mbog─â╚Ťeasc─â cu ├«nc─â 1000 ├«n doar doi ani.

Crystal a m─ârturisit c─â cei mai mul╚Ťi dintre cei care ├«i ajung ├«n pat nu ╚Ötiu despre trecutul ei ca b─ârbat. "Aproape ├«n fiecare noapte m─â culc cu c├óte un b─ârbat diferit. Mereu fac sex protejat ╚Öi nici nu pot r─âm├óne ├«ns─ârcinat─â, a╚Öa c─â de ce ar fi asta o problem─â? ├Än cei 14 ani de c├ónd m-am operat, am f─âcut sex cu cel pu╚Ťin 2000 de b─ârba╚Ťi ╚Öi nu pl─ânuiesc s─â ├«ncetinesc ritmul. De fapt, ├«mi doresc s─â m─â culc cu ╚Öi mai mul╚Ťi. ├Ämi place mult, nu pot s─â m─â satur. De obicei nu am timp s─â vorbesc despre trecutul meu. ╚śi de ce a╚Ö face-o? M─â ├«ndoiesc c─â multe femei vorbesc despre istoricul problemelor de s─ân─âtate ├«nainte s─â fac─â sex cu un b─ârbat pe care ├«l plac. Acum sunt ╚Öi eu femeie ╚Öi asta e ce conteaz─â", a declarat ea pentru The Mirror

De asemenea, britanica a recunoscut c─â a f─âcut sex cu nou─â b─ârba╚Ťi ├«n aceea╚Öi noapte.

simeon stalpnicul png
anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
image png
image png
BeFunky collage (39) jpg
regina letizia (5) jpg
jojo vacanta culinara jpeg
image
image
image
image
iphone usb c
image png
carrie si boris johnson
regina letizia (5) jpg
colaj editare foto 2 jpg
florin citu 1 840x500 jpeg