Secretul întunecat al unei traficante sexy: bea sângele cadavrelor și făcea sex cu ele

6 septembrie 2016
article img
Această traficantă sexy a comis crime odioaseFoto Distractify.com

Arată ca o adevărată bombă sexy, dar ascunde secrete întunecate. A fost traficantă de droguri și criminală, iar acestora li se mai adaugă și un fetiș - îi plăcea să bea sângele celor uciși iar apoi făcea sex cu trupurile acestora.

Juana are 28 de ani și a făcut parte dintr-nu cartel de droguri mexican, informează Distractify.com. dacă te uiți la fotografiile ei, la prima vedere nu vei observa nimic neobișnuit, de fapt, nici nu te-ai aștepta ca această tânără sexy ar fi capabilă de a comite crime.

article img
Folosea captele cadavrelor pentru a-și crea plăceri sexualeFoto Distractify.com

Într-un blog anonim, purtând pseudonimul „La Peque” (Micuța), oferă însă câteva detalii înfiorătoare despre trecutul ei. Înainte de a se alătura cartelului de droguri, Juana se prostitua pentru a se întreține pe ea și copilul ei – rămăsese însărcinată la 15 ani, cu un bărbat cu 20 de ani mai în vârstă decât ea.

„Am fost rebelă de mică și am devenit rapid dependentă de droguri și de alcool. S-a alăturat cartelului de droguri pentru a câștiga mai mulți bani pentru ea și copil, dar treptat, violențele care au degenerat în crime au început să o corupă -  Juana a mărturisit că începuse să-i placă.

„Sângele victimelor a început să mă excite – mă spălam cu el după omoram o victimă. Uneori chiar beam sângele cât încă era cald. Cadavrele decapitate le foloseam pentru a face sex. Foloseam atât captele, cât și restul corpului pentru a mă autosatisface.”

Juana este în momentul de față arestată, iar povestea ei este atât de șocantă, încât cu greu poate fi crezută. Totuși, autoritățile mexicane sunt la curent cu brutalitatea de care dădeau dovadă membrii acelui cartel.