Sexul de o noapte. Riscurile la care te poate expune o astfel de experienţă

image
Riscul expunerii la boli cu transmitere sexual─â sau apari┼úia unei sarcini nedorite cre┼čte foarte mult ├«n cazul aventurilor de o noaptefoto: pixabay.com

Sexul de o noapte reprezint─â o modalitate u╚Öoar─â de a te sim╚Ťi bine f─âr─â s─â te implici emo╚Ťional. Ins─â, pe l├óng─â avantajele pe care ┼úi le confer─â o astfel de experien┼ú─â, exist─â ┼či o serie de dezavantaje care ar trebui s─â te pun─â serios pe g├ónduri.

├Än primul r├ónd, riscul expunerii la boli cu transmitere sexual─â sau apari┼úia unei sarcini nedorite cre┼čte foarte mult.

C├ónd alegi s─â experimentezi o aventur─â de o noapte, trebuie s─â ╚Ötii la ce anume te ├«nhami, adic─â s─â fii con╚Ötient─â c─â este o sear─â ╚Öi at├ót. Un mare dezavantaj apare atunci c├ónd femeia sper─â,  ├«n secret, la ceva mai mult, are a╚Öteptarea ca b─ârbatul s─â o caute, s─â se mai ├«nt├ólneasc─â ╚Öi cine ╚Ötie poate chiar s─â ajung─â s─â aib─â o rela╚Ťie de cuplu, iar faptul c─â acest lucru nu se ├«nt├ómpl─â ├«i provoac─â dezam─âgire.

Un alt dezavantaj, care impacteaz─â stima de sine ╚Öi p─ârerea ta despre tine, este atunci c├ónd faci asta pentru c─â nu crezi c─â po╚Ťi ob╚Ťine mai mult. Din p─âcate, ├«n ultima perioad─â, oamenii asociaz─â dorin╚Ťa unei rela╚Ťii cu ceva ru╚Öinos ╚Öi le este fric─â s─â spun─â c─â ├«╚Öi doresc asta de teama c─â vor fi judeca╚Ťi sau r─âni╚Ťi. Astfel, femeile ajung s─â se mul╚Ťumeasc─â cu pu╚Ťin ╚Öi s─â recurg─â la sex ocazional pentru c─â simt c─â nu sunt ├«n stare s─â ├«╚Öi g─âseasc─â un partener de cuplu.

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
image png
alina ilan laufer jpeg
plaje largite mamaia jpeg
Vladimir Putin FOTO AFP
image png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
steve jobs iphone4 jpg
protest carburant 30 iunie 2022 (6) jpeg
William ┼či Harry
Vladimir Putin FOTO AFP
plaje largite mamaia jpeg
6 front masini electrice poza mare jpg