Și-a tăiat penisul pentru a se răzbuna pe soție. Ce i-a făcut femeia


    Bărbatul și-a tăiat penisulFoto: captură video
Bărbatul și-a tăiat penisulFoto: captură video

Ghasi Ram, un indian în vârstă de 37 de ani, a luat o decizie de-a dreptul șocantă. Și-a tăiat penisul de unul singur. Nu pentru că ar fi avut vreo boală, ci din răzbunare față de soția sa, cu care este căsătorit de 18 ani și cu care are trei copii.

Teribila faptă s-a petrecut în nordul Indiei. Torul a pornit dintr-o frustrare a bărbatului. Și-a pierdut cumpătul, beat fiind, și ajuns la limita puterilor, pentru că, a spus el, soția lui refuză de 10 ani să mai facă sex cu el. Indianul a ajuns beat acasă și i-a cerut femeii să se culce cu el, dar a fost refuzat, așa că și-a tăiat organul genital și a leșinat într-o baltă de sânge, potrivit Daily Mail.

Soția învinuită a chemat medicii și a povestit presei: "Vine beat în fiecare seară, nu mă ascultă niciodată și nu îi pasă de mine. L-am refuzat pentru că era beat și eram furioasă pe el. Acum dă vina pe mine, deși eu nu am făcut nimic."

Nici bărbatul nu s-a lăsat mai prejos și și-a motivat gestul astfel: "Eram frustrat. Nu am mai făcut sex de 10-12 ani. Nu ar face niciodată dragoste cu mine. Nici măcar nu ar sta apoape de mine și îmi refuză mereu cererile."

Brad Pitt (5) jpg
cub monica anghel png
Horoscop dragoste webp
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
andreea esca 6 png
foto1 copii crisanB jpg
andreea antonescu jpg
cub miki k pital png
viktor orban ungaria shutterstockfoto 850x567 jpg
Capture JPG
image
image
image
image
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg